njuz-autor

AUTOR: urednistvo

27. aug. 2012

Asanž sa balkona ekvadorske ambasade pokazao fotografije golog princa Harija

Asanž smatra da je princ Hari "sasvim dobro ispao na fotografijama"

LONDON, 27. avgust 2012, (Njuz) – Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž, rano jutros je sa balkona ekvadorske ambasade u Londonu okupljenim građanima i medijima pokazao nekoliko fotografija nagog princa Harija snimljenih u Las Vegasu.

Asanž je izjavio da je ovo nastavak njegove borbe za slobodu govora i da će tokom narednih dana pokazati još nekoliko fotografija golišavog princa, uprkos upozorenju kraljevske porodice da se ti snimci ne objavljuju.

– U vremenu kada su ljudske slobode ugrožene, kada se traži da se prećuti… Ma, koga ja lažem? Pokazujem ove fotografije, jer njegovu zadnjicu svi treba da vide. Ne razumem zašto uopšte kraljevska porodica želi ovo da sakrije od javnosti? Sasvim je dobro ispao – izjavio je Asanž.

On je dodao da su fotografije princa Harija tokom provoda u Las Vegasu prosleđene svim „slobodnim medijima“, koji su odbili da ih objave, poštujući zahtev kraljevske porodice.

– Britanski narod treba da zna ko im vodi zemlju i mediji moraju da imaju moć da se suprotstave svim uticajima i objave istinu. Danas je to gola zadnjica princa Harija, sutra može da bude napad na Francusku – smatra Asanž.

Prema nepotvrđenim informacijama, britanski marinac koji je Asanžu dostavio fotografije, rano jutros je uhapšen. Osnivač Vikiliksa je izjavio da ova žrtva mladog čoveka željnog istine treba da bude inspiracija za sve ljubitelje fotografija golišavih selebritija širom sveta.

Dejan Nikolić

 1. Ђеки kaže:

  Све све, ал што је морао да силује Нила Армстронга?

  1. celtic kaže:

   Zato je i umro, jadničak. Otišao dva metra niže – previše za njega, a premalo za čovječanstvo!!!!

 2. Miki kaže:

  Опа видим набавили сте и фоторепортера, овај фотошоп репортера!

 3. Diva kaže:

  Nisam znala sa je sajt Viki Miljković tolikoooooo popularan!?!?
  Ovaj njen administrator je…
  Božeeeeeeeeee
  Krimi rad!

 4. NJak kaže:

  Ma kakav crni princ ljudi, dajte fotke princeze!!!

  1. Bane kaže:

   Da, da, zajedno sa princom, kako prave male princes-krofne…

 5. rodja kaže:

  E-sim je multiplejer onlajn simulacija stvarnog zivota .Igra je pocela pre 3 dana u njoj mozete voditi kompaniju ,voditi vojnu jedinicu ,politicku partiju ili cak postati predsedenik Srbije ili clan skupstine.

  link za registraciju:

  http://secura.e-sim.org/lan.8125/

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *