njuz-autor

AUTOR: urednistvo

03. dec. 2020

Atlagić negativan na sramotu

BEOGRAD, 03. decembar 2020, (Njuz) –  Marko Atlagić, narodni poslanik iz redova SNS-a, ima razloga za zadovoljstvo jer su medicinski testovi pokazali da je negativan na sramotu. On se testirao na sopstveni zahtev jer želi da bude siguran da može nesmetano da predstavlja svoju partiju u parlamentu.
-Uvek sam vodio računa o svom zdravlju, pa me ne čudi što su medicinski nalazi dobri – kaže Atlagić. – Osetio sam blagu slabost pošto sam izvređao našu poznatu glumicu Seku Sablić, pa sam samoinicijativno otišao na testiranje. Srećom, rezultati su pokazali da sramote nema ni u naznakama već se radi o običnom premoru – objašnjava on i nastavlja – Vidite kakava su vremena, poslednja stvar koja mi sada treba je da dobijem sramotu i počnem da se stidim zbog sopstvenih reči i postupaka. Još gore, mogao bih da zarazazim svoje kolege iz poslaničkih klupa, pa bi parlament bio potpuno paralisan. Narod od nas očekuje da budemo na visini zadatka tokom krize, da pokažemo odgovornost i ne dozvolimo da takve sitnice kao što je sramota ometaju naš rad – istakao je Atlagić.
Uprkos godinama, ovaj narodni poslanik održava dobru kondiciju, pa su zdravstveni rizici kojima je izložen gotovo zanemarljivi.
– Važno je raditi na imunitetu i uvek se truditi da budete u dobroj formi. Još kao član Saveza komunista sam redovno vežbao, a istu praksu sam nastavio dok sam bio u radikalima i sad u SNS-u. Koristim svaku priliku da izgovorim neku gadost o onima koji ne podržavaju politiku SNS-a i predsednika Vučića. Nazivam ih izdajnicima, lopovima, kriminalcima što blagotvorno utiče na moj imunitet, pa je normalno da sam otporan na sramotu i slične bolesti. Srećom u našoj stranci ima dosta ljudi koji neguju ovakve navike, pa možemo zajedno da treniramo i tako čuvamo svoje zdravlje – zaključio je on.
Bojan Savić
 1. Milan (nisam odavde) kaže:

  Kada su postali članovi parlamenta na listi ,,za njihovu decu” svi poslanici su AVkcinisani i stekli imunitet krda. To im je omogućilo da se, bez srama i osećanja, ponašaju kao krdo, ali ih je potpuno odvojilo od realnosti i od svih drugih koji pored njih žive u Srbiji! I pored toga poslanik Atlagić je dobio neku dozu za pripadnike nekog drugog, pravog krda, pa se sasvim izdvaja od svih. Jedino mu još fali da nauči da rže pa da ne moramo slušati šta priča!

 2. Vlaska magija kaže:

  Atlagic je fin i normalan čovek po trenutnom modelu sns, čim primi vakcinu biće zombi humanoidni poslanik po želji AV vrhovnog Pinokia cirkusa Korona Srbija.

 3. Баш Рђа kaže:

  Лако је са издајницима, лоповима и криминалцима, тих болести је увек било у Србији, али лечи се то, Уставом и законима. Него, како излечити велеиздајника и његовог брата-мафијаша, ако су развили имунитет на све правне лекове и упорно одбијају лечење, а свима је јасно да је жариште болештине у њиховој “фамилији”? Карантин рецимо, доживотни?

 4. voya montoya kaže:

  Bice ljubljen ispod plexiglasa , koji ga za sada, privremeno stiti od nevidljivih neprijatelja-virusa , cim ga Cika Pera prozove…!!

 5. voya montoya kaže:

  Dr. AT- LAGIC… iz repro-centra SNS-a , je dokaz uspesnog stocarstva , razvojnog karaktera nase poljoprivrede , trenutno na niskim granama…Eto, cena svinja se izjednacila sa cenom goveda…Pa gde to ima…??

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *