njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

26. jun. 2013

Autobus kojim su putari krenuli na protest upao u rupu na putu

Putari se pitaju kome je palo na pamet da ostavi rupu na sred puta

BEOGRAD, 26. jun 2013, (Njuz) – Radnici svih putarskih firmi u Srbiji stupili su u štrajk kako bi ukazali na težak položaj u kome se nalaze, ali njihovi zahtevi još nisu stigli u Vladu Srbije jer se autobus kojim su putovali njihovi predstavnici pokvario pošto je upao u rupu na putu, saznaje Njuz.

– Autobus kojim smo krenuli u Beograd upao je u rupu na putu i tom prilikom mu se slomio kardan. Naš vozač je nije uočio na vreme, što je i logično jer kome bi palo na da ostavi rupu nasred puta. Zbog ovoga smo onemogućeni da dođemo do Beograda i Vladi predamo svoje zahteve. Pošto će popravka dugo trajati moramo potražiti neki drugi prevoz i čim to uradimo nastavićemo svoj put – kaže Miloš Jovanović, predstavnik putara.

Jovanović smatra da je rupa u koju su upali dobar primer teškoća sa kojima se putari susreću u svom radu.

– Zahvaljujući ovom slučaju građani mogu da vide sa kakvim se problemima srećemo u svakodnevnom radu. Naš posao je uvek bio posut preprekama u vidu rupa, ali smo uspevali da ih prevaziđemo i zaobiđemo. Nema razloga da ovaj put bude drugačije – samouveren je Jovanović pred nastavak puta.

Putari će svoj put nastaviti čim nađu zamenu za pokvareni autobus i po njihovim očekivanjima uskoro bi trebalo da stignu u Beograd. Oni su izrazili nadu da su rupe na ostatku puta dosta manje i da će vozač uspeti da ih zaobiđe pa će ostatak puta proći bez teškoća.

Bojan Savić

 1. celtic kaže:

  Rupa do rupe = država!

 2. Polovni Buntovnik kaže:

  Samoubistvo iz zasede

 3. ariela kaže:

  Aha dosad je bilo “ko drugom jamu kopa sam u nju pada”…a sad ce ko ne zakrpi iskopanu rupu sam ce u nju pasti…ah velike misli dodju coveku kad se i ne nada..

 4. Zoin Mihailo kaže:

  Iz Vlade su poručili putarima da ne izlaze iz rupe, jer će time pomoći ostalim učesnicima u saobraćaju u obeležavanju opasnih mesta.

 5. Slavko kaže:

  Na tom mestu koridora 10 je ionako planiran bunar. Samo naniže, momci!

 6. Ender kaže:

  sto odmah nisu organizovali koncert Ane Bakute, Mrka bi im odmah sredio popravku puta.

 7. Karamba kaže:

  V kao vupa.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.