nazad na vrh

Autobus kojim su putari krenuli na protest upao u rupu na putu

Putari se pitaju kome je palo na pamet da ostavi rupu na sred puta

BEOGRAD, 26. jun 2013, (Njuz) – Radnici svih putarskih firmi u Srbiji stupili su u štrajk kako bi ukazali na težak položaj u kome se nalaze, ali njihovi zahtevi još nisu stigli u Vladu Srbije jer se autobus kojim su putovali njihovi predstavnici pokvario pošto je upao u rupu na putu, saznaje Njuz.

– Autobus kojim smo krenuli u Beograd upao je u rupu na putu i tom prilikom mu se slomio kardan. Naš vozač je nije uočio na vreme, što je i logično jer kome bi palo na da ostavi rupu nasred puta. Zbog ovoga smo onemogućeni da dođemo do Beograda i Vladi predamo svoje zahteve. Pošto će popravka dugo trajati moramo potražiti neki drugi prevoz i čim to uradimo nastavićemo svoj put – kaže Miloš Jovanović, predstavnik putara.

Jovanović smatra da je rupa u koju su upali dobar primer teškoća sa kojima se putari susreću u svom radu.

– Zahvaljujući ovom slučaju građani mogu da vide sa kakvim se problemima srećemo u svakodnevnom radu. Naš posao je uvek bio posut preprekama u vidu rupa, ali smo uspevali da ih prevaziđemo i zaobiđemo. Nema razloga da ovaj put bude drugačije – samouveren je Jovanović pred nastavak puta.

Putari će svoj put nastaviti čim nađu zamenu za pokvareni autobus i po njihovim očekivanjima uskoro bi trebalo da stignu u Beograd. Oni su izrazili nadu da su rupe na ostatku puta dosta manje i da će vozač uspeti da ih zaobiđe pa će ostatak puta proći bez teškoća.

Bojan Savić

Tagovi: , , ,
  1. Rupa do rupe = država!

  2. Samoubistvo iz zasede

  3. Aha dosad je bilo “ko drugom jamu kopa sam u nju pada”…a sad ce ko ne zakrpi iskopanu rupu sam ce u nju pasti…ah velike misli dodju coveku kad se i ne nada..

  4. Iz Vlade su poručili putarima da ne izlaze iz rupe, jer će time pomoći ostalim učesnicima u saobraćaju u obeležavanju opasnih mesta.

  5. Na tom mestu koridora 10 je ionako planiran bunar. Samo naniže, momci!

  6. sto odmah nisu organizovali koncert Ane Bakute, Mrka bi im odmah sredio popravku puta.

  7. V kao vupa.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix