njuz-autor

AUTOR: urednistvo

28. jan. 2013

Automehaničar pohvalio kolegu koji je prethodno radio auto

Automehaničar se nijednom nije uhvatio za glavu dok je gledao motor

BEOGRAD, 28. januar 2013, (Njuz) – Zdravko Bačević, automehaničar sa Voždovca, prilikom današnje popravke Golfa 2 pitao je vlasnika vozila koji je majstor prethodno štelovao ventile, komentarišući da odavno nije video bolje urađen posao.

Vlasnik ovog 20 godina starog automobila, Gligorije Vasić, kaže da mu je čim je automehaničar počeo da gleda njegov automobil nešto bilo veoma sumnjivo.

– Otvorio je haubu i neko vreme je gledao motor, a da se nijednom nije uhvatio za glavu. Čak nijednom nije prokomonetarisao da je auto u svakom trenutku mogao da se zapali i da imam sreću što sam živ – otkriva Gligorije za Njuz, koji kaže da je čak i pitao majstora da li je siguran da pažljivo gleda kola?

– Još neko vreme je gledao, nešto je čačkao, da bi me zatim pitao ko je prethodno štelovao ventile – kaže Gligorije i dodaje da je tek tada počeo da se opušta, jer je znao šta će u nastavku automehaničar prokomentarisati.

– Kada sam mu rekao da je to pre nekoliko meseci radio njegov kolega sa Dorćola, odgovorio mi je da je uradio fenomenalan posao i da odavno nije video bolje naštelovane ventile. Još je neko vreme gledao kola i u jednom trenutku je uzviknuo “Kako je dobro očišćen karburator!” – kaže vlasnik ovog vozila i napominje da je već tada počeo da razmišlja da odveze automobil kod nekog pravog majstora.

– Jedino što me je ubedilo da mu ostavim kola i što mi uliva poverenje u ovog majstora su kalendari sa golim ženama po celoj radionici, i kad mi je na pitanje koliko će otprilike koštati nameštanje karika, odgovorio “lako ćemo” – kaže Gligorije.

Marko Dražić

 1. lucky kaže:

  hahahahah,,,,so true…nesto tu smrdi…!!!

 2. cartmanx kaže:

  Haha ziva istina-u ogledalu!-:)

 3. Marko kaže:

  Šta je sljedeće? Još će mu reći da je golf dobar auto!?

 4. Sale kaže:

  dirnula me je ova prica, suza mi potekla

 5. Stanarević kaže:

  Ja kad čujem “Lako ćemo” odma’ vadim pištolj.
  Nema poganije izjave, majku im vaćarošku…

  1. Shumsky kaže:

   pištolj ne nosim, ali sekirče mi je uvek pri ruci.
   i još kad kaže – uključivao sam i dijagnostiku! to košta 15€.
   ..jbt, video sam da si koristio i imbus 8. koliko za njega?

   i kao što rekoh, sekirče mi je uvek pri ruci, ali sam ga vezao za sedište na mrtvi čvor, tako da me prođe volja dok ga raspetljam..
   moć suzdržavanja je stanje uzvišene svesti

 6. Славко kaže:

  Забранити му рад и конфисковати имовину, па у психијатријску клинику затвореног типа! Тај Здравко је државни непријатељ, он поткопава темеље друштвеног уређења у Србији! Нећемо ваљда дозволити да се та зараза рашири. Ако крене наопако, још ће и полицијци насести, па шта ћемо онда?

  1. Славко kaže:

   P.S.
   Сад ми нешто паде на памет: да није случајно тај луди Здравко немачког амбасадора саветовао који ауто да купи жени?

 7. Eagle kaže:

  Хахахахаха.. свака част!

 8. coa kaže:

  EEEEEEE Sad pa i vi poceli da pishete bajke.Bajke se pricaju u 5 ujutro zeni kad se vratite pijani kuci pa vas ona pita gde si bio do sada.Cuj majstor pohvalio predhodnika, odoh se baciti sa mosta.Pokushacu sa plavog mosta.

 9. Ja sam kaže:

  Jupi !!!
  Auto mehanicarski filmovi ponovo na TV Hepi

 10. nebojsa kaže:

  sramota. kako ovaj covek uopste moze da se naziva automehanicarom? jes da ima malo slicnosti zbog kalendara sa golim zenama, ali je trebao odma da kaze da bi mu se zapalio auto, da bi mu otkazale kocnice posle 200metara i da bi sigurno sleteo u tihi okean jer mu ne radi levi zmigavac. I odma da mu kaze cenu od 200,300evra bez obzira sta je kvar

 11. Tagore kaže:

  Na fotki je moj Golf 1 od 1976. iz moje bivše banane republike.

  1. Славко kaže:

   Бенгалац, ови што бију ”хејтове” немају душу. Јбг, пази се.

   1. Tagore kaže:

    Blago tebi, ako srpsku bananu nemash !

 12. Vladica kaže:

  Tako isto moze i za zubare da bude vest

  1. Shumsky kaže:

   ne brini, i on spada u majstore, samo je umesto ulja krv po rukama 8/

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *