nazad na vrh

Autoputem „Miloš Veliki“ Čačani će sat vremena brže stizati u Nemačku

ČAČAK, 19. avgust 2019, (Njuz) –Otvaranje deonice autoputa “Miloš Veliki“ od Obrenovca do Čačka imaće veliki značaj za sve žitelje našeg grada, jer će sada sat vremena brže stizati u Nemačku nego ranije, rekao je na svečanosti povodom otvaranja novog puta gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

On je istakao da su žitelji Čačanskog kraja do beogradskog aerodroma “Nikola Tesla“ do sada uglavnom putovali Ibarskom magistralom, što im je pričinjavalo znatne teškoće.

Ovaj tekst su podržali pretplatnici Patreona: KLIKNITE OVDE, postanite i vi mecena Njuza i podržite autore!

– Vrlo često se dešavalo da naši lekari, zanatlije, vozači i ostali Čačani koji su odlučili da se zaposle Nemačkoj, usled gužve ili saobraćajnih nesreća na Ibarskoj magistrali zakasne na avion. Sada je taj problem otklonjen pa će novim autoputem svi bezbedno i na vreme stići na svoja nova radna mesta.– podvukao je Todorović.

Gradonačelnik je posetio da je aktuelna gradska vlast predizbornoj kampanji Čačanima obećala da će sa njima brže stići do boljeg života i evo, to obećanje je sada i ispunila.

Bojan Ljubenović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix