nazad na vrh

Autorka knjige o veštinama zavođenja se nada da će zahvaljujući popularnosti uspeti da nađe dečka

Autorka se nada da će nakon dve godine uspeti da nađe dečka

BEOGRAD 27. april 2013. (Njuz) – Elena Ivanović juče je u Beogradu promovisala svoju prvu knjigu “Kako da svaki muškarac poludi za vama”. Ova autorka se nada da će knjiga biti čitana, ali i da će joj doneti popularnost koja će joj pomoći da konačno nađe dečka.

– Često se žalim drugaricama da ne znam šta je više potrebno da uradim da bi se dopala momcima. Dosta izlazim, trudim se da uvek izgledam lepo, ali očito sve ovo nije dovoljno jer u suprotnom ne bih bila već dve godine sama. Shvatila sam da je jedino rešenje da postanem poznata kako bi što više muškaraca čulo za mene – priznaje Elena.

Ona dodaje da je dugo razmišljala koju vrstu knjige da napiše. Brzo je odbacila ideje o objavljivanju nekog romana ili enciklopedije jer je shvatila “da prodajom 10 komada knjige, neće postoći svoj cilj”. Zatim je mislila da objavi knjigu sa slikama slatkih životinja, ali je shvatila da kod takvih knjiga retko ko obraća pažnju na autora. Ideju da napiše knjigu sa savetima za zavođenje je dobila od svoje drugarice.

– Zahvalna sam drugarici Ivani jer mi je dala odličnu ideju. Ovakve knjige ne samo da su čitane, nego će se uz to i muškarci koju budu čuli za mene, nadmetati koje će prvi da me osvoji. – zaključuje Elena i dodaje da se nada da će u vrlo kratkom roku naći “ako ne dečka, onda makar nekoga ko će joj se udvarati”.

Ona je otkrila i da joj nije bilo previše teško da napiše ovu knjigu jer “zna da je te dve nedelje uložila u korisnu stvar”.

Jasmina Gavrilov

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Ne razumem!?
    Ako je Eleni bio potreban ,,poludeli muskarac” nije morala knjigu da pise, mogla je da proseta do Laze ili Padinjaka. Tamo ih ima vec obradjenih i spremnih za upotrebu.

  2. Mislim da bi Njuz trebao da organizuje jedan intervuj sa novinarkom koja pise clanke o zavodjenju i sexu u Kosmopolitanu ili objavljuje nezavisne knjige!

  3. Pa samo poludeli muskarac moze da se “pali” na takve devojke.A njoj izgleda drugaciji i ne treba

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix