nazad na vrh

Avion Novak Đoković menja ime u Filip Krajinović

Putnici su tražili da lete i Mikijem Manojlovićem ako treba, samo ne Đokovićem

BEOGRAD, 7. novembar 2017, (Njuz) – Rukovodstvo Er Srbije odlučilo je da avionu, koji je nosio ime Novak Đoković, promeni naziv u Filip Krajinović.

Generalni direktor nacionalnog avio-prevoznika kaže kako je ova odluka bila očekivana nakon slabe sezone Novaka Đokovića, a sve boljih partija koje pruža Krajinović.

– Ako pogledate rezultate Novaka Đokovića u poslednjih godinu i po dana i uporedite ih sa rezultatima Filipa Krajinovića u poslednjih nedelju dana, shvatićete da je u pitanju bio logičan potez – kaže za Njuz direktor Er Srbije Dane Kondić – Kad god bi videli da im je zapao avion Novak Đoković, putnici su se žalili i govorili: “Jaoo, blama, samo da me neko ne vidi da letim ovime što ništa bitno nije osvojio još od prošlogodišnjeg Rolan Garosa“. Uglavnom nas mole da ih prebacimo u neki drugi avion, pa čak i u Mikija Manojlovića ako nema drugog. Logično je bilo da naš “erbas A319“ dobije ime po novoj zvezdi srpskog tenisa – objasnio je Dane Kondić.

– Još uvek nismo saopštili ovu odluku Đokoviću, ali pretpostavljamo da se neće žaliti i da je sam svestan svoje krivice. Što se tiče sjajnog Krajinovića, njemu i njegovoj devojci Nini, ponudili smo besplatne karte za prvu vožnju ovim avionom – rekao je generalni direktor Er Srbije.

Prema Kondićevim rečima, mastilo kojim je ispisano Krajinovićevo ime, privremenog je karaktera jer “može da se dogodi da već za mesec, dva, i ovaj mladi teniser pokaže loše rezultate pa da se otvori prostor da neka nova sportska zvezda u Srbiji dobije svoj avion“.

Miroslav Vujović

  1. A Lečić će da bude stjuard, sa rogovima na glavi.

    Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Jedva cekam Vreme sporta i razonode ,da mi u generalnoj najavi ,srpsko-spotrskijeh servisa uspeha, priopce da smo sportski Krasnodar Svijeta…Licni mislim da je Do Ing lista,znacajnija od MMF-ATP liste…Na listi NSZ-a sam visoko kotiran sa 39870 poena,koje mi garantuju BUS plus potvrdu ( ako je uplatim )…Kobaje za sve,a pivo,samo za lavove…

    Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
  3. Koliko kosta da bi se necije ime stavilo na avion

    Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix