Putnici su tražili da lete i Mikijem Manojlovićem ako treba, samo ne Đokovićem
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

07. nov. 2017

Avion Novak Đoković menja ime u Filip Krajinović

BEOGRAD, 7. novembar 2017, (Njuz) – Rukovodstvo Er Srbije odlučilo je da avionu, koji je nosio ime Novak Đoković, promeni naziv u Filip Krajinović.

Generalni direktor nacionalnog avio-prevoznika kaže kako je ova odluka bila očekivana nakon slabe sezone Novaka Đokovića, a sve boljih partija koje pruža Krajinović.

– Ako pogledate rezultate Novaka Đokovića u poslednjih godinu i po dana i uporedite ih sa rezultatima Filipa Krajinovića u poslednjih nedelju dana, shvatićete da je u pitanju bio logičan potez – kaže za Njuz direktor Er Srbije Dane Kondić – Kad god bi videli da im je zapao avion Novak Đoković, putnici su se žalili i govorili: „Jaoo, blama, samo da me neko ne vidi da letim ovime što ništa bitno nije osvojio još od prošlogodišnjeg Rolan Garosa“. Uglavnom nas mole da ih prebacimo u neki drugi avion, pa čak i u Mikija Manojlovića ako nema drugog. Logično je bilo da naš „erbas A319“ dobije ime po novoj zvezdi srpskog tenisa – objasnio je Dane Kondić.

– Još uvek nismo saopštili ovu odluku Đokoviću, ali pretpostavljamo da se neće žaliti i da je sam svestan svoje krivice. Što se tiče sjajnog Krajinovića, njemu i njegovoj devojci Nini, ponudili smo besplatne karte za prvu vožnju ovim avionom – rekao je generalni direktor Er Srbije.

Prema Kondićevim rečima, mastilo kojim je ispisano Krajinovićevo ime, privremenog je karaktera jer „može da se dogodi da već za mesec, dva, i ovaj mladi teniser pokaže loše rezultate pa da se otvori prostor da neka nova sportska zvezda u Srbiji dobije svoj avion“.

Miroslav Vujović

 1. Ja sam kaže:

  A Lečić će da bude stjuard, sa rogovima na glavi.

 2. voya montoya kaže:

  Jedva cekam Vreme sporta i razonode ,da mi u generalnoj najavi ,srpsko-spotrskijeh servisa uspeha, priopce da smo sportski Krasnodar Svijeta…Licni mislim da je Do Ing lista,znacajnija od MMF-ATP liste…Na listi NSZ-a sam visoko kotiran sa 39870 poena,koje mi garantuju BUS plus potvrdu ( ako je uplatim )…Kobaje za sve,a pivo,samo za lavove…

 3. Obrad kaže:

  Koliko kosta da bi se necije ime stavilo na avion

 4. Mićun kaže:

  Po ovome se vidi kakva je to kompanija.Što nedaju ime avionu Franjo Tuđman pa da popune avione hrvatima ili Adem Jašari jer je poznato da Albanci puno putuju Priština Tirana

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *