nazad na vrh

Babić ulovio svog prvog pomekona

Babić se nada da će i u Skupštini moći da lovi pomekone

BEOGRAD, 23. jul 2016, (Njuz) – Visoki funkcioner Srpske napredne stranke Zoran Babić saopštio je da je juče ulovio svog prvog “pomekona”, okarakterisavši to kao svoj najveći uspeh još otkad je tri puta zaredom uspeo bez greške da izgovori “otorinornitolog”.

Babić je novinarima, na pitanje kako provodi leto u iščekivanju formiranja nove vlade, odgovorio da mu je vreme ispunjeno raznim aktivnostima.

– Osim što lagano pišem skicu novog Ustava, odlučio sam i da se malo razonodim, u zemlji naravno, jer na letovanje u inostranstvo ne idem na preporuku premijera. Zato sam insalatirao zanimljivu igricu Pomekon go na telefon i igram je u slobodno vreme. Suština je da idete po gradu i sakupljate male slatke pomekone, a moram da se pohvalim da sam baš juče ulovio prvog i to nećete verovati gde – u predsedništvu stranke! – ushićeno je rekao Babić.

Ovaj političar je dodao da je ova igrica dobra ne samo zato što podstiče na razmišljanje, već i zbog toga što “tera” na fizičku aktivnost.

– Za moj posao je jako bitno da se krećem i održavam kondiciju jer inače mnogo sedim, pa se nadam da će nam dozvoliti da pomekone jurimo i u Skupštini Srbije – naveo je Babić i dodao da se nada da će u galeriji “Progres”, koju uskoro namerava da poseti, uspeti da pronađe pomekona Cenzuračua, inače veoma retkog u Srbiji.

Nenad Milosavljević