nazad na vrh

Babić ulovio svog prvog pomekona

Babić se nada da će i u Skupštini moći da lovi pomekone

BEOGRAD, 23. jul 2016, (Njuz) – Visoki funkcioner Srpske napredne stranke Zoran Babić saopštio je da je juče ulovio svog prvog “pomekona”, okarakterisavši to kao svoj najveći uspeh još otkad je tri puta zaredom uspeo bez greške da izgovori “otorinornitolog”.

Babić je novinarima, na pitanje kako provodi leto u iščekivanju formiranja nove vlade, odgovorio da mu je vreme ispunjeno raznim aktivnostima.

– Osim što lagano pišem skicu novog Ustava, odlučio sam i da se malo razonodim, u zemlji naravno, jer na letovanje u inostranstvo ne idem na preporuku premijera. Zato sam insalatirao zanimljivu igricu Pomekon go na telefon i igram je u slobodno vreme. Suština je da idete po gradu i sakupljate male slatke pomekone, a moram da se pohvalim da sam baš juče ulovio prvog i to nećete verovati gde – u predsedništvu stranke! – ushićeno je rekao Babić.

Ovaj političar je dodao da je ova igrica dobra ne samo zato što podstiče na razmišljanje, već i zbog toga što “tera” na fizičku aktivnost.

– Za moj posao je jako bitno da se krećem i održavam kondiciju jer inače mnogo sedim, pa se nadam da će nam dozvoliti da pomekone jurimo i u Skupštini Srbije – naveo je Babić i dodao da se nada da će u galeriji “Progres”, koju uskoro namerava da poseti, uspeti da pronađe pomekona Cenzuračua, inače veoma retkog u Srbiji.

Nenad Milosavljević

 1. Бабић сам каже да није уловио Покемона, већ “Помекона”!
  Седа право у ваздуплохов и језди у легенду…

 2. Pomekon NashaMaya nije konceptualno prisutna…

 3. Ako nastavi da hvata pokemone unutar stranke, i ako u tome bude bolji od najvećeg, možda baš on dobije mandat za sastav nove vlade u smislu izjave ,,ako ne mogu ja daću nekom drugom”!

 4. Babicu care,svaka cast,pretpostavljam da pomekon koga si ulovio na licu ima nesto nalik na vanigu?!

 5. …игрица је колпимкована, захтева ординацију покрета и смисао за страгетију, сложена је к'о сложена реченица, ако можем да се тако духовито изразим – без даха заврши исповест бабић.

 6. Pomekon uhvatio pomekona.

 7. Погрешили сте, у(х)ватио је он помекога, када је био у WC-у!

 8. Tako je to kad narod da poverenje ponekome…A RIK pokemon nestade…!!!

 9. Ne bi me iznenadilo da tempo kojim napreduje Babićeva kontraevolucija, ne dovede do toga da lovac uskoro postane lovina.

 10. Шта ја знам, онако солидна дрндара, а кажу да је оженио Прак-Ља-Чу.

 11. Gde li je Vučićev Pokemon,MlađiDiki,Vlahovili,i car Pokemona Hagišvili Radeka,Joji i treći…

 12. Kakvi bre pomekoni?!? Zar vi ne vidite da se covek kulturno uzdize? Ko mi ne veruje, evo dokaz:
  http://www.blic.rs/vesti/politika/portparolka-sns-mene-nazivaju-gebelsom-a-za-vucica-kazu-da-nije-vucic-nego-da-je/rhe3e09
  Ko je onaj na drugoj slici?

 13. Kako mu dobro cuci ova inteligentna faca! hhahahha

 14. Babic ceka da njega uhvati neki pokemon.

 15. Pokenoma – bilo bi uverljivije.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix