nazad na vrh

Bahati osnovac naterao roditelja da ga audijem doveze do učionice

Otac nije znao kako da se suprotstavi detetu

BEOGRAD, 1. septembar 2016, (Njuz) – Učenik šestog razreda osnovne škole “Lazar Savatić” u Zemunu, A. M. naterao je svog oca da ga doveze svojim audijem skoro do same učionice, saznaje Njuz.

Kako ne bi kasnio na prvi čas, a u želji da ne trči 100 metara od parkinga do svoje učionice, A.M. je pod pretnjom da neće pojesti brokoli za ručak insistirao da njegov otac, Danilo Simić “Robija”, parkira porodični Audi A6 sa zatamnjenim staklima ispred glavnog ulaza škole, na sred školskog pešačkog prelaza.

– Znači, brate, šokiran sam! Mali mi čak nije mi dao ni četiri migavca da upalim, nego samo da izletimo. Jako me je sramota – kaže otac mališana.

Simke “Robija” nije jedini otac koji je zbog prisile dece morao da parkira ispred samog glavnog ulaza škole, već je sličnu situaciju doživelo mnogo roditelja širom Srbije, uglavnom u većim gradovima. Ovakva bahatost dece posledica je popustljivosti finih roditelja, tvrde psiholozi.

– Deca prete roditeljima da neće jesti zdravu hranu, ili da neće poneti svoje skupocene telefone u školu – priča za Njuz psiholog Zoran Milivojević, koji savetuje roditelje da ovakvu decu slobodno nekada vaspitaju protom ili kaišem, jer će u suprotnom postati odrasle osobe koja će se takođe plašiti svoje dece.

Uroš Bogdanović

 

 1. Robija, i treba da te je sramota kada sa takvom krntijom brukas dete.
  Ti mora da si neki sitni prevarant ili politicar lokalnog karaktera.

  • Redakcio, da li zaista u naslovu treba da stoji ,, bahati oSNovac” ili je greska u pitanju?
   Zar ne bi trebalo da pise : ,,bahati SNSovac”?

 2. Pa alternativa je bila da klinji lično da da vozi, a zna kakav je vozač, naročito kad malo popije!

 3. Tu nije kraj price. Njihovo bahato kuche ih je prisiliso da ga odvedu u skolsko dvoriste da se iskaki. A mozda su se oni iskakili. Pod pretnjom…

 4. Problem je sto junaci ove price nisu gdin Robija vec gdja Hadziarsic. A radnja se ne dogadja u Zemunu vec na Starom gradu

 5. Pa dobro to je razumljivo,ali zašto je školski policajac mahao tati,a lokalni komunalni policajac okrenuo glavu ka zanosnoj mami …

 6. Mali je A.M. a Danilo Simić je tatin vozač

 7. Mali još uvek zdiba na splav i užeglo jaje, sa belim pranjem starlete po crnoj košulji ukrašenom cirkonima.

 8. Ne razumem, šta je tu bahato?

  Dete je posvećeno. Redovno posećuje školu, ne voli da kasni.
  Da je dete bahato tražilo bi od tatka da ga vazduplohovom odnese u Rio, ili bar na U.S. Open gde bi se slikalo sa prvom holivudskom lepoticom, da bi odmah po tom fotke bacilo na sve društvene mreže.

  A škola? Pa to već i vrapci znaju da je samo gubljenje vremena.
  Mali očigledno nije najbistriji.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix