Bajatović navodi da je, uz dosta odricanja, moguće voditi računa o pet plata
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

31. mar. 2016

Bajatović izjavio da podjednako voli sve svoje plate

NOVI SAD, 31. mart 2016, (Njuz) – Prvi čovek “Srbijagasa” Dušan Bajatović izjavio je danas da su mu sve plate podjednako drage i da je nepristojno tražiti od njega da se izjasni koju od njih najviše voli.

Bajatović, koji je i visoki funkcioner SPS-a, prima ukupno pet plata i tvrdi da svakoj poklanja istu količinu pažnje i ljubavi.

– Prema platama se odnosim kao prema svojoj deci i zato me nemojte pitati da li mi je neka od njih najmilija. Svaka od njih je drugačija, posebna na svoj način, ali sve su moje i najmanje što mogu da učinim je da im pružim bezrezervnu ljubav – objašnjava Bajatović – Još kao mladić sam maštao o tome da se jednog dana ostvarim kao funkcioner i imam dosta plata i mogu reći da mi se taj san u potpunosti ostvario – ponosno ističe on.

Bajatović tvrdi da život sa ovolikim brojem zarada ponekad zahteva dosta odricanja, ali da uz dobru organizaciju i trud uspeva sve da stigne.

– Ponekad ume da bude zaista iscrpljujuće, ali kad nešto toliko jako i iskreno volite ništa vam ne pada teško. Ni odlasci u banku, ni višesatno brojanje novca i njegovo slaganje u brojne sefove po stanu. Koliko god neki trenuci bili teški, čim ih vidim na jednom mestu, poređane onako jedna drugoj do uveta preplave me emocije pa zaboravim na sve napore i radost mi obuzme srce – sa puno nežnosti u glasu priznaje ovaj funkcioner.

Bojan Savić

 1. Ja sam kaže:

  Bajatovic je dokaz da u Srbiji ne moze da se zivi od samo cetiri plate.

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Neki ustaju u 6 i sa tim se hvale na sav glas. Neki izgleda moraju i ranije, a eto skromno cute, dok ih novinari ne prozovu!

 3. Рубљов kaže:

  Дирљиво…види се нека туга у окицама, са стрепњом повијене обрве у угловима очију, пет брижних бора на паметном челу, нежне, бескрвне усне које знају само за смех рођен од муке…прерано оседела коса не стиже да покрије главу нараслу преко сваке мере ( тзв. глава мерац ) од брига које нису од овога света…
  Ухваћен је у кадар сигурно у оном тренутку када је причао о одрицању и тешким тренуцима, друкчије бити не може…
  Сушта супротност оном војном лицу што има петоро деце, а вазда радостан, насмејан, безбрижан, без искрене родитељске љубави коју би показао према дечијим додацима, које додуше не добија, али само из разлога што на њих не гледа као на своју децу, те их зато и не заслужује….

 4. Rajce kaže:

  Pogledajte kako je samo zadrigo.To nije od plata,to je od muftakosa.

 5. Strani Placenik kaže:

  Ko vam je kriv sto niste ucili skole?
  Pa i vi danas da volite sve svoje plate (koje nicim izazvani niste zaradili)
  Voli on isto tako i sve svoje sluzbene limuzine!!!

 6. Pera kaže:

  Vidim ja da bi se svi vi menjali za poziciju Bajatovica

  1. Ajs kaže:

   Bahatovic

 7. Bajatovićeva ljubavnica kaže:

  I ja volim sve Bajatovićeve plate

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *