nazad na vrh

Baka istorentovala i izbindžovala “Sulejmana Veličanstvenog” za jedan dan

Baka je pokušala da gleda seriju onlajn, ali je stalno "zapucavala"

 

 

 

NOVI SAD, 21. decembar 2012, (Njuz) – Gorica Klašnja (76), penzionerka iz Novog Sada, juče je skinula sa interneta, a potom i pogleda sve epizode serije “Sulejman Veličanstveni“.

Penzionerka koja je dugo odbijala da gleda turske serije, juče je nakon pogledane prve epizode “Sulejmana Veličanstvenog”, zamolila unuka Dejana (17) da je nauči kako da koristi torent servis.

– Ne znam zašto ranije nisam naučila torent da koristim – izjavila je Gorica za Njuz – Na “kickasstorrents” i “The Pirate Bay” ima sve, ne moram više da čekam da televizije repriziraju ono što sam propustila – nastavila je ova penzionerka.

Ona je dodala da je uspela da pronađe linkove za sve epizode, ali se po daunlodu ispostavilo da je “Sulejmans02e13.R5.aXXo.avi” bio “fejk”.

– Ne znam kako se to desilo. Rekao mi je unuk da je aXXo car, ali izgleda da i on ima loš dan i da ume da pogreši – dodala je starica.

Penzionerka iz Novog Sada je rekla da je probala i da gleda epizode “Sulejmana Veličanstvenog” direktno onlajn, ali da ju je to iritiralo jer stalno “zapucava” i treba mu “sto godina da baferuje do kraja”.

Gorica Klašnja iskoristila je ovu priliku da se obrati svim našim čitaocima i da ih zamoli da ako slučajno imaju neke “dobre torente” za ostale popularne turske serije, da joj ih pošalju na mejl “gorica.velicanstvena.1936@gmail.com”.

– Može i bez prevoda, turski sam velikim delom već savladala gledajući Sulejmana – rekla je gospođa Klašnja.

Na pitanje novinara Njuza čime će ispuniti sada svoje slobodno vreme pošto je odgledala sve epizode “Sulejmana Veličanstvenog”, Gorica je rekla da će probati “Breaking Bad” i “Fringe” jer vidi da svi to skidaju.

Goran Mirković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Svaka joj čast ako je uspijela pogledati sve serije u jednom danu, a pri tom jedna serija traje 1,5 sat, a ima ih 65 u prvoj sezoni.Pitam se šta je gledala?Kakva nebuloza od naslova???

 2. Sada ce biti prva faca, informer, medju svojim ortakinjama sa Detelinare, kada setaju Djavom.
  Baka Goco, duug zivot ti zelim.

 3. Cini mi se,ne znam za vas,da su se oni cuveni stihovi -Turkinja se pred dzamijom klela da je samo Srbina volela- nekako dobili neocekivani zaokret za 180c,a?

 4. Zbog te serije zabranjeno mi je da telefoniram u terminu kad je na Tv a i niko mi ovde od familije i rodjaka nece doci u posetu jer nemam taj kanal na Tv gde se daje Sulejman…smrc…toliko su svi zarazeni da ne poznaju vise ni sestru ni brata sacuvaj Boze…Ostadose turci vazda da vladaju Srbijom…

  • Ja sam to zabranio. Pa nek se žali ombudsmanu, evropskoj kancelariji i turskoj ambasadi ko god hoće. Pod mojim krovom, u čestitoj kući Stanarevića – neće moći!

  • Hariela, Hanumo nasa.
   Sutra u aksam , jednak ovaj zulum mine, eto mene u tu jabanu, u Becki vilajet, pa da butum prosetamo jalijom Dunava, da se siti izjaglenisemo na nasem srpskom jeziku.Necu se dugo zacamaniti, vakat dva, tek da ti gairet pruzim i boscaluk dam.
   A mozda ti je dilber efendija kavgadzija pa me lobudom strefi.

 5. Ma ova je superbaka, sada ce ona sve epizide da prebaci na USB Stick pa ce da preprodaje drugim babama koje ne vladaju internetom.

 6. Lako cemo mi sa dilber efendijom no sta cemo sa tvojom hanumom?…da napravimo scenario ko u Sulejmanu nasred Austro carstva…mozemo da promenimo istoriju…

 7. E ovo vam je najjace,kaze: Unuk mi je rekao da je aXXO car..ali i on zna da pogresi…genijalno.

 8. SOKOJ bi trebalo da reaguje, i posalje baku u padinjak na jedno 2 meseca. Ne da je pocinila krivicno delo, nego se jos i hvali.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix