njuz-autor

AUTOR: urednistvo

21. dec. 2012

Baka istorentovala i izbindžovala “Sulejmana Veličanstvenog” za jedan dan

 

 

Baka je pokušala da gleda seriju onlajn, ali je stalno “zapucavala”

 

NOVI SAD, 21. decembar 2012, (Njuz) – Gorica Klašnja (76), penzionerka iz Novog Sada, juče je skinula sa interneta, a potom i pogleda sve epizode serije “Sulejman Veličanstveni“.

Penzionerka koja je dugo odbijala da gleda turske serije, juče je nakon pogledane prve epizode “Sulejmana Veličanstvenog”, zamolila unuka Dejana (17) da je nauči kako da koristi torent servis.

– Ne znam zašto ranije nisam naučila torent da koristim – izjavila je Gorica za Njuz – Na “kickasstorrents” i “The Pirate Bay” ima sve, ne moram više da čekam da televizije repriziraju ono što sam propustila – nastavila je ova penzionerka.

Ona je dodala da je uspela da pronađe linkove za sve epizode, ali se po daunlodu ispostavilo da je “Sulejmans02e13.R5.aXXo.avi” bio “fejk”.

– Ne znam kako se to desilo. Rekao mi je unuk da je aXXo car, ali izgleda da i on ima loš dan i da ume da pogreši – dodala je starica.

Penzionerka iz Novog Sada je rekla da je probala i da gleda epizode “Sulejmana Veličanstvenog” direktno onlajn, ali da ju je to iritiralo jer stalno “zapucava” i treba mu “sto godina da baferuje do kraja”.

Gorica Klašnja iskoristila je ovu priliku da se obrati svim našim čitaocima i da ih zamoli da ako slučajno imaju neke “dobre torente” za ostale popularne turske serije, da joj ih pošalju na mejl “gorica.velicanstvena.1936@gmail.com”.

– Može i bez prevoda, turski sam velikim delom već savladala gledajući Sulejmana – rekla je gospođa Klašnja.

Na pitanje novinara Njuza čime će ispuniti sada svoje slobodno vreme pošto je odgledala sve epizode “Sulejmana Veličanstvenog”, Gorica je rekla da će probati “Breaking Bad” i “Fringe” jer vidi da svi to skidaju.

Goran Mirković

 1. afsffsfa kaže:

  Svaka joj čast ako je uspijela pogledati sve serije u jednom danu, a pri tom jedna serija traje 1,5 sat, a ima ih 65 u prvoj sezoni.Pitam se šta je gledala?Kakva nebuloza od naslova???

  1. Stanarević kaže:

   Baba gledala zipovano, šta se čudiš?!
   Nije znala žena šta je “extract all”…

   1. Natasa kaže:

    Hahahahaha :D

  2. Dušan kaže:

   Sine, nije ovaj sajt za tebe…

  3. Kosta kojot kaže:

   predobriiprepametni

  4. Željko kaže:

   Prijatelju, šta je sa tobom?

   Kako ne može da odgleda sve za jedan dan?

  5. ja kaže:

   iskreno se nadam da si se šalio

  6. Ja sam kaže:

   Baka Super Zip.

  7. kafa kaže:

   Alo brate,prvo bakica je veličanstvena,ona gleda na fast fast forward svaku epizodu,a drugo,njen download je 1GB/s(to je onaj najčešći paket za penzionere korisnike).Šta tu ima nejasno?

 2. Ja sam kaže:

  Sada ce biti prva faca, informer, medju svojim ortakinjama sa Detelinare, kada setaju Djavom.
  Baka Goco, duug zivot ti zelim.

 3. zexx kaže:

  Cini mi se,ne znam za vas,da su se oni cuveni stihovi -Turkinja se pred dzamijom klela da je samo Srbina volela- nekako dobili neocekivani zaokret za 180c,a?

 4. ariela kaže:

  Zbog te serije zabranjeno mi je da telefoniram u terminu kad je na Tv a i niko mi ovde od familije i rodjaka nece doci u posetu jer nemam taj kanal na Tv gde se daje Sulejman…smrc…toliko su svi zarazeni da ne poznaju vise ni sestru ni brata sacuvaj Boze…Ostadose turci vazda da vladaju Srbijom…

  1. Stanarević kaže:

   Ja sam to zabranio. Pa nek se žali ombudsmanu, evropskoj kancelariji i turskoj ambasadi ko god hoće. Pod mojim krovom, u čestitoj kući Stanarevića – neće moći!

  2. Ja sam kaže:

   Hariela, Hanumo nasa.
   Sutra u aksam , jednak ovaj zulum mine, eto mene u tu jabanu, u Becki vilajet, pa da butum prosetamo jalijom Dunava, da se siti izjaglenisemo na nasem srpskom jeziku.Necu se dugo zacamaniti, vakat dva, tek da ti gairet pruzim i boscaluk dam.
   A mozda ti je dilber efendija kavgadzija pa me lobudom strefi.

 5. Jasar kaže:

  Ma ova je superbaka, sada ce ona sve epizide da prebaci na USB Stick pa ce da preprodaje drugim babama koje ne vladaju internetom.

 6. ariela kaže:

  Lako cemo mi sa dilber efendijom no sta cemo sa tvojom hanumom?…da napravimo scenario ko u Sulejmanu nasred Austro carstva…mozemo da promenimo istoriju…

  1. Ja sam kaže:

   …pa da Turci socinavaju novo nastavljenije Sulje mana….?

 7. Milan kaže:

  E ovo vam je najjace,kaze: Unuk mi je rekao da je aXXO car..ali i on zna da pogresi…genijalno.

 8. Uros kaže:

  SOKOJ bi trebalo da reaguje, i posalje baku u padinjak na jedno 2 meseca. Ne da je pocinila krivicno delo, nego se jos i hvali.

 9. download kaže:

  nego dje zavrsi ezel

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *