nazad na vrh

Bananamen uhvaćen kako piše grafit „Dole Cherry Man!“

Bananamen je u prekršaju uhvaćen rano jutros

BEOGRAD, 16. maj 2019, (Njuz) – Poznati superheroj Bananamen uhvaćen je rano jutros na delu dok je ispisivao grafit “Dole Cherry Man!” na jednom od stubova Brankovog mosta.

Bananamen je zatečen kako crvenim sprejom ispisuje parolu sve vreme uzvikujući da je “ovom gradu dovoljan jedan voćasti superheroj”, a policija je protiv njega podnela prekršajnu prijavu.

– Gospodin Bananamen ne može sam da uzima zakon u svoje ruke i određuje koliko voćastih superheroja nam je potrebno. Sada će morati da se pojavi pred sudijom za prekršaje kako bi odgovarao zbog vandalizma. Kada ga je policija privela, naveo je da dotičnog gospodina Cherry Mana ne poznaje lično, ali da je čuo da se u gradu pojavio novi voćasti superheroj i da se zbog toga osećao ugroženo – saznaje Njuz od izvora u policiji.

Cherry Man je povodom celog događaja izjavio da poštuje sve superheroje koji uz sebe imaju prefiks voća ali da ne zna koji su bili Bananamenovi motivi da napiše grafit protiv njega.

– Nikada se nismo upoznali, ali ja Bananamena izuzetno cenim, ugledao sam se na njega još kada sam bio mali Cherry Kid. Žao mi je što to poštovanje nije obostrano. Svestan sam da je možda malo ljubomoran na mene jer ga aroma mente i trešnje ugrožava, ali mislim da to nije razlog za netrpeljivost. Ne mogu da se ljutim na njega jer bi to bilo kao da se ljutite na banana, a svi vole banane – naveo je Cherry Man u izjavi za Njuz.

On je takođe pozvao Bananamena da zakopaju voćne ratne sekire i da, u znak dobre volje i saradnje, zajedno učestvuju na događaju pod nazivom Cherry Games, koji će biti održan na Adi Ciganliji 17, 18. i 19. maja, kao i 25. i 26. maja.

Ukoliko bude osuđen, Bananamenu preti novčana kazna, kao i obavljenje društveno-korisnog rada u trajanju od 40 sati, koji će uglavnom provesti u skidanju nekoliko desetina grafita koje je napisao protiv Cherry Mana širom grada.

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. A superjunakinja Cherry Kiss ce da ga tuzi zbog plagiranja više od 7% imena.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix