njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

01. nov. 2013

Banka priznala da novac klijenata drži u ogromnoj slamarici

...

BEOGRAD, 1. novembar 2013, (Njuz) – Menadžment Erste Banke potvrdio je ovih dana stare spekulacije, prema kojima novac svojih klijenata drži u ogromnoj slamarici u podrumu svoje filijale u Ulici Milutina Milankovića.

Kako nezvanično saznaje Njuz, reč je o slamarici koja je znatno veća od slamarice koju koriste ostale banke i ispunjava sve standarde propisane od strane Svetske banke koje se odnose na dimenziju, vlažnost vazduha, kao i gustinu postavljanja slame.

– Uveravamo naše klijente da je njihov novac siguran u našoj slamarici, koju 24 časova dnevno nagleda čuvar Rade, penzionisani pripadnik MUP-a – izjavio je Vladimir Todorović iz Službe komunikacija Erste Banke – Osim u situacijama kada zadrema – dodao je on.

On navodi da je u jednom momentu banka razmatrala i opciju naručivanja velikog sefa, ali je od toga odustala iz bezbednosnih razloga.

– Opšte je poznato da lopovi uvek prvo traže sef, zbog čega smo se opredelili za slamaricu – kaže ovaj službenik Erste Banke.

Todorović napominje da su banku mesecima zvali zabrinuti klijenti, koje je, za sada neutvrđeno lice, uplašilo dezinformacijom da banka njihov novac ulaže.

– Ne znam ko bi bio toliko lud da novac koji vam klijenti daju na čuvanje uloži u bilo šta – kaže Todorović i napominje da je banka imala nekoliko ideja šta bi mogla da radi sa novcem svojih štediša, ali je od toga odustala kada se menadžment banke prisetio stare narodne mudrosti da novac nigde nije bezbedan kao u slamarici.

Marko Dražić

 1. Zoran Mitrovic kaže:

  Niste trebali da ovo objavite.Sada potencijalni lopovi znaju sta da traze. Umesto busilice i dinamita, sada ce u pljacku banke morati da nose ostar noz i jacu iglu i konac da usiju slamaricu posle kradje.

 2. TEKHA kaže:

  Sta ti Haso mislis da ja dam pare bankarima da oni to investiraju i povecaju.
  Znas sta Mujo, koliko ja znam u tudjoj ruci samo qrac raste

 3. Tagore kaže:

  Halloween u srpskoj slamarici?

  Poklonite Srbi njegovu dvogodišnju platu i ostavite mu vaš privatni broj telefona, po mogućnosti (i-Phone 5S), i naučite kako se u košmaru njegove bratske ljubavi mirno spava.
  Oh, Bože kulture i bankarske civilizacije srpskih nauka i znanja!

 4. Tagore kaže:

  BITCOIN

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *