Kolekcionari će kredite morati da otplate do sledećeg svetskog prvenstva
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

03. apr. 2018

Banke daju kredite za popunjavanje Paninijevog albuma

BEOGRAD, 3. april 2018, (Njuz) – Više banaka u Srbiji ponudilo je građanima specijalne namenske kredite za popunjavanje Paninijevog albuma u iznosu do 150.000 dinara.

Za podizanje ovog kredita zainteresovanima je potrebna samo lična karta i Paninijev album na uvid.

– Procedura je vrlo jednostavna, banka proverava sa kreditnim biroom da li klijent ima neizmirena novčana dugovanja prema nekoj banci ili nepopunjene Paninijeve albume u poslednje dve godine. Ukoliko ne postoje dugovanja, kredit odobravamo u roku od 24 sata, odmah nakon potpisivanja ugovora u dva primerka, takoreći duplikata – objasnili su nam u jednoj od banaka.

Ono što sakupljači takođe treba da imaju u vidu da je rok otplate kredita do sledećeg svetskog prvenstva u fudbalu, sa grejs periodom do 14. juna, kada počinje ovogodišnje SP u Rusiji.

Krediti za kupovinu sličica već su dobili i nezvanično ime, pa ih kolekcionari zovu “par-nepar krediti”.

Među sakupljačima kod Terazijske česme saznali smo, naime, da se često dva kolekcionara udruže da bi uzeli jedan kredit.

Kredit podiže onaj koji izgubi u paru-neparu tri puta zaredom, a dogovor je da ga otplaćuju zajedno i u tom slučaju je drugi kolekcionar žirant.

Na platou na Terazijama više banaka je već podiglo štandove na kojima sakupljači sličica mogu da završe celokupnu proceduru oko kredita kako ne bi morali da gube vreme na odlazak u banku.

Nenad Milosavljević

 1. Komis kaže:

  Da poludiš, na kraju ću morati da se javim mom psihijatru u Hamburgu! Pa nama, ljubiteljima basketa, ne daju kredu manju od 200.000 bez grejsa na 2 god. Uz maltretiranje potpisivanjem 5 ličnih papira

 2. Mladen kaže:

  Uđeš,izađeš i gotovo!
  Listaš album i pratiš odluku Fed-a.

 3. Eki kaže:

  ljudi tekstovi i naslovi tekstova su pravo remek delo! samo nastavite :-D

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *