nazad na vrh

Barbara Životić upravo dobila izveštaj sa večerašnjeg protesta

Barbara Životić vrlo temeljno priprema večerašnji izveštaj

BEOGRAD, 15. decembar 2018, (Njuz) – Reporterka Studija B Barbara Životić upravo je dobila izveštaj sa večerašnjeg protesta i trenutno ga uči napamet i preslišava se, saznaje Njuz.

Prema rečima našeg izvora sa Studija B, Barbara Životić trenutno šeta redakcijom i naglas ponavlja tekst izveštaja kako bi ga što bolje upamtila.

– Ne samo da uči tekst, već je izgleda rešila da malo poradi i na dikciji, pošto vodi računa kako izgovara svaku reč. Toliko se posvetila zadatku da je zadužila jednog kolegu da oponaša sneg dok ona vežba, tako da on po njoj baca konfete kako bi se navikla da izveštava i po jakim padavinama – navodi naš sagovornik.

Njuz je kontaktirao i Barbaru Životić, koja je bila iznenađena našim pozivom.

– Jaoj, pa daleko malo mogu da vam kažem o tome, zaista ne smem da spojlujem jer vam onda neće biti zanimljivo kad budete gledali. Samo ću vam reći da se spominju Đilas, licemerje, javne oveeee…ličnosti i navodni građani. Dobro, otkriću vam i da ćemo, za razliku od prošlog puta, sa ovog protesta imati i ekskluzivan snimak samog protesta – tajnovita je bila Barbara, dodavši na kraju da će njen izveštaj svakako biti najeksluzivniji od svih i da će imati informacije koje nema nijedna druga televizija.

Nenad Milosavljević

  1. Kladim se da ovaj neće biti nigde nikoga, snimaće negde u njivama oko Inđije.

  2. To je pravi napredni novinar slika i prilika vlasti.

  3. Ovu kao da je pravio Lav Pajkic.

  4. Nada Macura je preporučila da stavi još jedan sloj đona na obraz za svaki slučaj

  5. Lijepo je da je otklonila,po-cetnicke greske u pozivu koji obnasa-nasa snasa…! Nadamo se da ce ucestalije izvestavati sa ove maratonske manifestacije, a na zacelju kolone od 42,195 kilometara…!!! Tzv. Pete kolone Srbije…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix