njuz-autor

AUTOR: urednistvo

06. dec. 2012

Bata Kan Kan postao stilista Lejdi Gage

Bata Kan Kan smatra da je Lejdi Gaga imala krajnje nedefinisan stil oblačenja

NOVI SAD, 6. decembar 2012, (Njuz) – Predsednik FK Vojvodina Ratko Butorović, poznatiji kao Bata Kan Kan, postao je stilista Lejdi Gage, potvrdila je u izjavi za Njuz popularna pevačica.

Ona je istakla da je presrećna zbog buduće saradnje sa Batom jer izuzetno ceni njegov autentični stil oblačenja.

– Način na koji Bata doživljava modu je pre svega odraz određenog stava i životnog opredeljenja, i to me je, priznajem, najviše privuklo. On je čovek koji spaja nespojivo i to ume da iznese na pravi način. Nadam se da će bar mali deo svoje harizme uspeti da prenese i na mene – izjavila je Lejdi Gaga.

Bata Kan Kan je istakao da mu je drago što je Lejdi Gaga u njemu prepoznala nekoga ko može da joj pomogne kada su odevne kombinacije u pitanju.

– Moram da priznam da mi se njen stil nikada nije dopadao. Potpuno je nedefinisan, nema ličnog pečata, deluje kao da na sebe navuče prvu stvar koja joj padne pod ruku. Imam utisak kao da joj je jedini cilj bio da šokira javnost, a ustvari je izazivala podsmeh. Srećom, za razliku od mnogih naših javnih ličnosti otvorena je za savete i želi da uči – rekao je Bata Kan Kan.

On je dodao kako je svestan da ga čeka veliki posao jer, kako kaže, „Lejdi Gaga ima neobjašnjivu potrebu da se jako čudno oblači i nosi stvari koje apsolutno ne priliče njenim godinama“.

Soko Sokolović

 1. Ja sam kaže:

  Najzad da Jelena K. dobije dostojnu konkurenciju.

 2. premijer iz senke kaže:

  Tipicna nasa prica, u zemlji omalovazavan i nepriznat a u svetu cenjen i postovan.
  Bravo Bato, pokazi im sta znas i umes!
  :D

  1. viduka kaže:

   BATE, ovo sto nam ti dajes, to nece se trositi na Ledi Gage, ovo je ozbiljno dobro, na tog batu CAN CAN ne dam trun da padne

 3. Mat kaže:

  Hehe,neznam tko vam je ovaj Bata,ali ne oblaci se ni Bata smjesnije od ove nosate Gage…

 4. Shumsky kaže:

  KRALJ!!

 5. zexx kaže:

  Nj:Koja vam je omiljena boja?

  RB:Paaaa,sarena.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *