nazad na vrh

Beba čija je prva reč bila “mama” optužena da mrzi Vučića

Roditelji bili zatečeni, strepeli da će bebine prve reči neko pogrešno shvatiti

BEOGRAD, 4. oktobar 2016, (Njuz) – Kabinet predsednika vlade pozvao je roditelje osmomesečnog dečaka koji je juče, po prvi put, izgovorio reč “Mama“ da nastave saradnju sa njim i tako pokažu da u Srbiji ima mesta i za one koji mrze Vučića. U kabinetu ističu da se premijer nikad nije mešao u način na koji roditelji odgajaju decu i da je tako i u ovom slučaju.

– Može beba da govori “mama” koliko god hoće, to premijeru samo podiže rejting jer dokazuje da u Srbiji postoji sloboda govora. Ima u našoj zemlji mesta i za bebe koje ne žele da vide istorijski napredak koji je ostvaren prethodnih godina i znaju samo da šire mržnju prema Vučiću i Vladi Srbije – stoji, između ostalog, u saopštenju premijerovog kabineta.

Roditelji ovog malog dečaka priznaju da ih je obradovao stav vlade i da su srećni što mogu da nastave saradnju sa svojim detetom.

– Poslednjih nekoliko dana smo primetili da beba namešta usne i trudi se da nešto izgovori. Svi roditelji su nestrpljivi da čuju prvu reč koju njihovo dete izgovori pa ni mi nismo bili izuzetak – priča bebin otac. – Kad je konačno uspeo i rekao “Mama” bili smo zatečeni i malo smo strepeli da će to neko pogrešno shvatiti. Dobro je što je vlada odmah reagovala i jasno stavila do znanja da se neće mešati u odgoj našeg deteta i tako sprečila moguće probleme koji bi mogli iskrsnuti – rekao je on i obećao da sinu neće kupovati olovke i bojice kako ne bi nacrtao nešto što bi se moglo shvatiti kao karikatura premijera.

Bojan Savić

Tagovi: ,
  1. Čim beba izgovori ,,Mr Wolf”, učlaniće je u stranku, a onda joj posao u Politici (nekadašnje srpske novine) ne gine!

  2. A sta ako druga rec decaka ne bude ,,Vucic”, vec ,,Vucicu…” sa tri tacke?
    Da li ce citava familija proci kao Sarli Ebdo, ili jos gore?

  3. Sta je sledece? Proizvodnja klonova Dragog Velikog Vodje u nekom podrumu u Jajincima? Oni nece imati drugog Boga…

  4. Da je pravde, onda bi ovi neodgovorni roditelji, koji su mržnjom zadojili bebu, momentalno ostali bez posla, ali ovako će još postati i poznati u medijima! Mislim da je jedina mana našeg premijera to, što je bolećiv prema ovakvim nazadnim delovima našeg društva.

  5. Bebe rodjene u beogradu na vodi će prvo ćijukati reč: a m a m, amam …

  6. Problem je resen tako sto je uveden porez na bebe do 3000 kubika i akciza za one koje ne znaju da kazu “vazduplohov” ili “gospodin Alabar”

  7. Ne mogu da verujem.Ako je istina onda zaista nema cemu da se nadamo!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix