Roditelji bili zatečeni, strepeli da će bebine prve reči neko pogrešno shvatiti
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

04. okt. 2016

Beba čija je prva reč bila “mama” optužena da mrzi Vučića

BEOGRAD, 4. oktobar 2016, (Njuz) – Kabinet predsednika vlade pozvao je roditelje osmomesečnog dečaka koji je juče, po prvi put, izgovorio reč „Mama“ da nastave saradnju sa njim i tako pokažu da u Srbiji ima mesta i za one koji mrze Vučića. U kabinetu ističu da se premijer nikad nije mešao u način na koji roditelji odgajaju decu i da je tako i u ovom slučaju.

– Može beba da govori “mama” koliko god hoće, to premijeru samo podiže rejting jer dokazuje da u Srbiji postoji sloboda govora. Ima u našoj zemlji mesta i za bebe koje ne žele da vide istorijski napredak koji je ostvaren prethodnih godina i znaju samo da šire mržnju prema Vučiću i Vladi Srbije – stoji, između ostalog, u saopštenju premijerovog kabineta.

Roditelji ovog malog dečaka priznaju da ih je obradovao stav vlade i da su srećni što mogu da nastave saradnju sa svojim detetom.

– Poslednjih nekoliko dana smo primetili da beba namešta usne i trudi se da nešto izgovori. Svi roditelji su nestrpljivi da čuju prvu reč koju njihovo dete izgovori pa ni mi nismo bili izuzetak – priča bebin otac. – Kad je konačno uspeo i rekao “Mama” bili smo zatečeni i malo smo strepeli da će to neko pogrešno shvatiti. Dobro je što je vlada odmah reagovala i jasno stavila do znanja da se neće mešati u odgoj našeg deteta i tako sprečila moguće probleme koji bi mogli iskrsnuti – rekao je on i obećao da sinu neće kupovati olovke i bojice kako ne bi nacrtao nešto što bi se moglo shvatiti kao karikatura premijera.

Bojan Savić

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Čim beba izgovori ,,Mr Wolf”, učlaniće je u stranku, a onda joj posao u Politici (nekadašnje srpske novine) ne gine!

 2. Ja sam kaže:

  A sta ako druga rec decaka ne bude ,,Vucic”, vec ,,Vucicu…” sa tri tacke?
  Da li ce citava familija proci kao Sarli Ebdo, ili jos gore?

  1. Ja sam kaže:

   Bebu za predsednika Srbije!

   1. Sremac kaže:

    Ako Žikka Obretković ne prihvati kandidaturu za zajedničkog kandidata, predlažem i ja ovu bebu.

 3. scoby kaže:

  Sta je sledece? Proizvodnja klonova Dragog Velikog Vodje u nekom podrumu u Jajincima? Oni nece imati drugog Boga…

 4. mixon kaže:

  Da je pravde, onda bi ovi neodgovorni roditelji, koji su mržnjom zadojili bebu, momentalno ostali bez posla, ali ovako će još postati i poznati u medijima! Mislim da je jedina mana našeg premijera to, što je bolećiv prema ovakvim nazadnim delovima našeg društva.

 5. voya montoya kaže:

  Bebe rodjene u beogradu na vodi će prvo ćijukati reč: a m a m, amam …

 6. peric kaže:

  Problem je resen tako sto je uveden porez na bebe do 3000 kubika i akciza za one koje ne znaju da kazu “vazduplohov” ili “gospodin Alabar”

 7. fejzo kaže:

  Ne mogu da verujem.Ako je istina onda zaista nema cemu da se nadamo!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *