njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

13. aug. 2018

Beba kao prve reči izgovorila “Ćao svima, dobro došli na moj JuTjub kanal”

BEOGRAD, 13. avgust 2018, (Njuz) – Dvanaestomesečna beba Lara obradovala je, ali i zaprepastila svoje roditelje kada je, kao svoje prve reči, izgovorila: „Ćao svima, dobro došli na moj JuTjub kanal!“.

Ova beba je svoju prvu rečenicu rekla dok su oko njenog kreveca bile okupljene bake, deke, tri ujne i roditelji.

– Bake i deke su pokazivale na nas i pitale Laru „A ko je ovo? Ma-ma. Ma-ma. Hajde, Lara. Ta-ta. Taaaa-ta“, pokušavajući da je nauče prvim rečima. Kada su već gotovo odustali, Lara je odjednom rekla „Cao svima, doblo dosli na moj JuTlub kanal!“ – objašnjavaju uzbuđeno roditelji Boris i Lena.

Roditelji nisu sigurni gde je beba mogla da čuje rečenicu koju je naučila, ali kažu da se sada pomalo i pribojavaju šta bi Lara sledeće mogla da izgovori.

– Nadamo se da sledeće reči neće biti „Givavej“ ili, daleko bilo, „Baka Prase“. Trudimo se da Laru držimo podalje od svih ovih modernih tehnologija kojima smo prezasićeni, bar dok ne bude mogla da shvati njene prednosti i mane i sama odluči o svemu tome. Dakle, za neke dve-tri godine – zaključuju ovi mladi roditelji u izjavi za Njuz, baš u trenutku kad se sa sa bebi toki-vokija začulo Larino meškoljenje i polurazgovetna reč „sabsklajb“.

Nenad Milosavljević

  1. voya montoya kaže:

    IT baby ce sigurno,uz pomoc domace vestacke inteligencije,dobaciti do Petnice…Ko zna,mozda Lara izbaci neku aplikaciju,vec uz pomoc Nenada Popovica i njegovog Ministarstva za naucene pardon naucne inovacije…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *