Mali Vuk očekuje da će se njegovi roditelji uskoro osamostaliti
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

14. jul. 2015

Beba se pohvalila da su njeni roditelji prvi put prespavali celu noć

BEOGRAD, 14. jul 2015, (Njuz) – Šestomesečni Vuk Đokić pohvalio se danas svojim drugarima da su njegovi roditelji, Mirko i Jovana, prvi put za poslednjih šest meseci prespavali celu noć. Oni su, prema Vukovim rečima, zaspali oko 10 i nisu se budili do 6 ujutru.

– Konačno sam i to dočekao. Mesecima se bude na svaka tri sata, šetaju oko mene, dižu me iz kreveta, teraju me da jedem, presvlače me, nešto mi pričaju i tako svake noći… Baš je bilo naporno. Zbog njih nisam mogao da sastavim više od par sati spavanja, mislio sam da ću poludeti – ispričao je Vuk za Njuz.

– Neki stariji drugari su mi rekli da se to vremenom reguliše i da će mi, kako budu stariji, biti lakše. Do juče mi je to delovalo potpuno neverovatno, a sada vidim da je zaista moguće da mama i tata konačno prespavaju celu noć – oduševljeno je izjavio mali Novobeograđanin.

On je napomenuo kako se nada da je ovo znak da će njegovi roditelji uskoro malo osamostaliti.

-Nadam se da će uskoro početi i sami da izlaze i da neće imati potrebu da me vode svuda sa sobom – rekao je Vuk.

Soko Sokolović

 1. zoran kaže:

  Ја сам овај новински чланак већ негде и некад прочитао, исто се насмејао, похвалио Соколовића као што и сада чиним, јооој да нисам какав медијум, окултни симболиста за дежа ву, ТеЖеВе, француски алхемичар са тајним знањем преточеним у књигу тајни “Перми д'кондуир”?Откуд данас да мислим и говорим на француском језику – нублие жаме томб е неж гар д лион пепе ле твор…

 2. Miki kaže:

  ja sam imao srece, bilo je to prosle godine, isla finalna serija NBA.

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  Mali Vuk nije razumeo svoje roditelje. Oni su se samo trudili da ne smetaju Mirkovim roditeljima koji spavaju u dnevnoj sobi. ,,Trosimo im penziju, koristimo njihovu spavacu sobu, pa bar da im omogucimo da spavaju nocu” – to je Jovani i Mirku bio jedini cilj!

 4. Milo kaže:

  usisivac, voda, ves masina (krevetac nam je bio blizu kupatila)

 5. kenan kaže:

  Mornar Popaj uspavljuje bez greske :-)

 6. voya montoya kaže:

  Kao mama i tata .pavaju….Vuče Vučiću samo ti ne kaki …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *