nazad na vrh

Beba ubeđena da su njeni roditelji najlepši i najpametniji

Bebini drugari ne mogu da podnesu neprestanu priču o tome kako su njegovi mama i tata najepši i najpametniji na svetu

BEOGRAD, 1. februar 2017, (Njuz) – Drugari četrnaestomesečnog Lava Miletića ispričali su za Njuz da više ne mogu da podnesu njegove neprestane priče o tome kako su njegovi mama i tata najepši i najpametniji na svetu. Prema njihovim rečima Lav smatra da su njegovi mama i tata nešto posebno i ima potrebu da svima objašnjava koliko su oni čarobni i neodoljivi u svakoj životnoj situaciji.

– Svako od nas voli svoje roditelje najviše na svetu i ponekad priča o njima, ali niko to ne radi poput Lava. Neprestano nas ubeđuje u to da niko nije toliko lep i pametan kao što su oni. Stalno priča kako se oni slatko smeju, pa kako su simpatični kada mu nešto pričaju i kako su pametni jer ga sve razumeju iako on još uvek ne ume lepo da priča. Kada pokušamo da mu objasnimo da se i nama dešavaju iste ili slične stvari on samo odmahne glavom i nastavi po svome. Ponekad se zapitam da li je on jedina beba na svetu koja ima mamu i tatu – rekla je Lavova drugarica Iskra.

Njegov vršnjak Đorđe kaže da je počeo da ga izbegava zbog tih priča.

– Nemam više živaca da ga slušam. Koja god tema da se pokrene on se vrati na priču o mami i tati i prepričava nam šta im se sve desilo od kada smo se nismo videli. Uvek su mi takve bebe bile beskrajno dosadne, a što je najgore i Lav je, dok smo bili manji, komentarisao kako ne može da veruje da postoje bebe koje su ubeđene da su baš njihovi roditelji nešto posebno – izjavio je on.

Na molbu da prokomentariše izjave svojih drugova Lav je rekao da je iznenađen njihovim reakcijama i da će nam vrlo rado dati izjavu čim nam ispriča koliko su njegovi mama i tata bili neodoljivi dok ih je prskao vodom tokom sinoćnog kupanja.

Soko Sokolović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi: , ,
  1. Ko o cemu, ustipci o babi.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix