Bebini drugari ne mogu da podnesu neprestanu priču o tome kako su njegovi mama i tata najepši i najpametniji na svetu
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

01. feb. 2017

Beba ubeđena da su njeni roditelji najlepši i najpametniji

BEOGRAD, 1. februar 2017, (Njuz) – Drugari četrnaestomesečnog Lava Miletića ispričali su za Njuz da više ne mogu da podnesu njegove neprestane priče o tome kako su njegovi mama i tata najepši i najpametniji na svetu. Prema njihovim rečima Lav smatra da su njegovi mama i tata nešto posebno i ima potrebu da svima objašnjava koliko su oni čarobni i neodoljivi u svakoj životnoj situaciji.

– Svako od nas voli svoje roditelje najviše na svetu i ponekad priča o njima, ali niko to ne radi poput Lava. Neprestano nas ubeđuje u to da niko nije toliko lep i pametan kao što su oni. Stalno priča kako se oni slatko smeju, pa kako su simpatični kada mu nešto pričaju i kako su pametni jer ga sve razumeju iako on još uvek ne ume lepo da priča. Kada pokušamo da mu objasnimo da se i nama dešavaju iste ili slične stvari on samo odmahne glavom i nastavi po svome. Ponekad se zapitam da li je on jedina beba na svetu koja ima mamu i tatu – rekla je Lavova drugarica Iskra.

Njegov vršnjak Đorđe kaže da je počeo da ga izbegava zbog tih priča.

– Nemam više živaca da ga slušam. Koja god tema da se pokrene on se vrati na priču o mami i tati i prepričava nam šta im se sve desilo od kada smo se nismo videli. Uvek su mi takve bebe bile beskrajno dosadne, a što je najgore i Lav je, dok smo bili manji, komentarisao kako ne može da veruje da postoje bebe koje su ubeđene da su baš njihovi roditelji nešto posebno – izjavio je on.

Na molbu da prokomentariše izjave svojih drugova Lav je rekao da je iznenađen njihovim reakcijama i da će nam vrlo rado dati izjavu čim nam ispriča koliko su njegovi mama i tata bili neodoljivi dok ih je prskao vodom tokom sinoćnog kupanja.

Soko Sokolović

  1. Ja sam kaže:

    Ko o cemu, ustipci o babi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *