Roditelji se nadali da će bebine prve reči biti „mama“, „tata“, ili barem „Hold Up“ od Beyonce
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

09. sep. 2016

Bebi iz Cetinjske prve izgovorene reči stihovi pesme Rihanna feat Calvin Harris “This is what you came for”

BEOGRAD, 9. septembar 2016, (Njuz) – Trinaestomesečnoj bebi I.M. iz Cetinjske ulice prve izgovorene reči bile su stihovi pesme „This is what you came for“ koju izvodi Rihanna uz pomoć poznatog DJ-a Calvina Harrisa, saznajemo se iz izvora bliskim bebi.

Roditelji Mirko i Tihana M. kažu da su se nadali da će prve reči koje izađu iz usta njihovog deteta biti „mama“, „tata“, ili barem „Hold Up“ od Beyonce, ali da su zadovoljni što bebi prve reči nisu bile neka psovka ili Arianna Grande feat Nicki Minaj pesma „Side to Side“.

– Budući da se već praktično celog života naše dete spava uz zvuke klubova koji dopiru iz Cetinjske ulice, ovo nas ne iznenađuje toliko. I mi znamo napamet najnoviji Rihannin hit, kako u originalu tako i u remix varijantama R3haba i Dilloon Francisa. Priznajemo da jeste bilo malo čudno kada je prvo što je izgovorila bilo „Baby, this is what you came for, lightning strikes every time she moves, and everybody's watching her, but she's looking at you, oh, oh“, tim pre što ona naravno ni ne zna engleski – smatra bebiba majka.

Roditelji kažu da je isprva bilo malo teško uspavati bebicu, jer eto tako se potrefilo da muzika najglasnije čuje baš u doba kad ona najviše voli da spava, između ponoći i šest ujutro, ali da su je vremenom navikli da bude budna noću a spava preko dana kao i oni.

Mirko i Tihana kažu da pozdravljaju novi propis o ukidanju muzike u 23 časa,

– Ipak će nam biti potrebno neko vreme da se vratimo u stari ritam, kao što kaže Britni Spirs, No, n-no, no, you and I, I, I We ain't gonna sleep tonigh-igh-ight Oh baby, no, n-no, no, you and I, I, I We ain't gonna sleep tonight – smatraju ovi roditelji.

Viktor Marković

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Do nedavno, sudeći po tekstovima u NJUZ-u je izgledalo je da će sve bebe u Srbiji prvo progovoriti AV, al izgleda da su posle ribanja na ,,tajnoj lokaciji” počeli neki novi tonovi, čak i Rijana. Sve sve, al av av više ne!

  1. teodor kaže:

   Daj, bre, Milane ne seri. Idi sam pravi sajt na kome je Vucic oniliko prisutan koliko se tebi hoce. Ovo je tekst o ljudima i bebama koji ne spavaju zbog treske u komsiluckom ugostiteljstvu. Ako ne razumes da treba i o tome da se pise, a ne samo o Vucicu, onda tebi Vucic takav kakav je i treba. Taman ste dobar par.

   1. milan (nisam odavde) kaže:

    Meni se vučić uopšte neće! A komentar o njemu i nije!

 2. Jan kaže:

  Poznatom engleskom reperu(koji suviše psuje u pesmama) je beba počela da govori i rekla je “Mother” . Odlično-kaže reper , već zna pola reči .

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *