njuz-autor

AUTOR: urednistvo

25. mar. 2022

Beer fest bendovima kojima duguje za honorare ponudio po gajbu hladnog piva

BEOGRAD, 25. mart 2022, (Njuz) – Organizatori Beer festa izvinili su se svim izvođačima kojima još uvek nisu isplatili honorare za nastupe u 2021. godini i svakom bendu su kao vid kompenzacije predložili da budu isplaćeni jednom gajbom hladnog piva, saznaje Njuz.

Oni kažu da nije dobro za imidž festivala što je javnost upoznata sa njihovim neizmirivanjem obavezama, ali da ne postoji ništa što jedna gajba dobrog hladnog piva ne može da reši.

– Smatramo da je naša ponuda više nego korektna. Pogotovu ako uzmemo u obzir da su mnogi izvođači već dobili 30 odsto dogovorenog iznosa, zbog čega nikako neće dobiti za 30 odsto manje piva u gajbi. Uveravam sve da će svaka gajba piva biti puna, čak razmatramo da bendovi koji imaju mnogo članova, poput recimo Orthodox Celtsa, dobiju i gajbu i po, ali to još uvek nije potvrdio upravni odbor Beogradske kulturne mreže koja organizuje Beer fest – izjavio je naš sagovornik iz ove organizacije, koji je tražio da ostane anoniman.

On dodaje da je ponuda za poravnanje dugova veoma poštena, pogotovu ako se uzme u obzir da će sami izvođači moći da izaberu koju god vrstu piva žele, osim, naravno, zanatskih piva, svih ejlova, IPA, APA, pšeničnog, belgijskog, bavarskog, irskog, češkog i još par komada.

 

Marko Dražić

  1. Пророк из комшилука kaže:

    Ма од тих напредних организатора ни флашу пива неће добити.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *