njuz-autor

AUTOR: Bane Grkovic

08. maj. 2013

Beko šest sati ubeđivao policiju da je dobar drug sa Vučićem

Beko u više navrata tražio da pozovo Vučića

BEOGRAD, 8. maj 2013, (Njuz) – Biznismen Milan Beko, vlasnik Luke Beograd, danas je u sedištu Uprave kriminalističke policije šest sati ubeđivao pripadnike ove službe da je on dobar drug sa prvim potpredsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem, saznaje Njuz.

– Beko je u policiju došao u 10 sati. Ponudili smo ga kafom i kiselom vodom na šta je on rekao da ne bi jer je baš u žurbi. Kada smo mu rekli da bi trebalo da pričamo o poslovanju Luke Beograd i da bi to moglo da potraje, Beko je rekao da je on sve to već ispričao svom dobrom drugu Aleksandru Vučiću – navodi naš izvor.

Nakon što su policajci izrazili sumnju da je on baš toliko dobar sa prvim potpredsednikom Vlade, Beko je ponudio da ga pozovu.

– Međutim, pošto je Vučić bio nedostupan krenulo je ubeđivanje. Beko je bio u čudu što sumnjamo u tu njegovu tvrdnju. Prvo je mislio da se šalimo pa nas je pitao “Da li vi čitate novine. Pa je l’ vidite da mnogi tvrde da sam ja finansijer SNS, pa je l’ mislite da bi to pisali da nas dvojica zaista nismo dobri?” – preneo nam je ovaj izvor.

Kako je naveo, Beko je u jednom trenutku izvadio isečak iz nekih novina.

– To su bile neke hrvatske novine, a u članku je pisalo kako je taj neki novinar baš u stanu Aleksandra Vučića upoznao Milana Beka. “Evo, je l’ ovo dovoljan dokaz?” rekao nam je Beko. Posle ovoga još jednom smo pokušali da pozovemo Vučića, ali su nam rekli da je na sastancima i da nam se pre sutrašnjeg dana ne može javiti. Tada smo rešili da prekinemo ovo ubeđivanja – rekao nam je ovaj pripadnik Uprave kriminalističke policije.

Bane Grković

 1. Ja sam kaže:

  Pinki…

 2. scoby kaže:

  Bas me cudi da ovo nije upalilo. A na istu foru maja nikolic je imenovala udaraca stanglom u vagonske osovine – simu c., za direktora zeleznice.

 3. mirko kaže:

  Oni prethodni su prodavali u bescenje i za to uzimali proviziju .
  Ovi ce uzeti proviziji legalizujuci pljacku .
  Kako god okrenes nije dobro u srbiji , uvek ti dva tri puta naplate proviziju.
  Kad cemo mi postati deo evrope i naplacivati proviziju samo jednom .
  Ovo vise nema smisla .

 4. seljak kaže:

  Ovo je izvanredna prilika da pod motom “borbe protiv korupcije” političari na vlasti dobiju novac od onih moćnika koji im do sada nisu plaćali “zaštitu”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *