njuz-autor

AUTOR: urednistvo

10. nov. 2011

Belog maga prijavilo 15 demona

Beli mag direktno odgovoran što su mnogi demoni morali da napuste Ivanjicu, Arilje i Gornji Milanovac

IVANJICA, 9. novembar 2011, (Njuz) – Policiji u Ivanjici stiglo je preko 80 prijava od 15 demona protiv Milana Poledice, poznatijeg kao belog maga, koji navode da im je ovaj mag uništio kompletno poslovanje u ovom delu Srbije.

– Delovanje belog maga dovelo je do toga da je dosta demona moralo da napusti opštine Ivanjucu, Arilje i Gornji Milanovac, zbog čega su bili prinuđeni da se vrate u Istočnu Srbiju, gde nas je inače previše tako da nema posla za svakog – izjavio je jedan demon koji nije želeo da otkrije svoj identitet. On je najavio i tužbu protiv N.N. lica iz inostrantstva koje je beli mag angažovao u pojedinim slučajevima kada nije mogao sam da se izbori sa crnom magijom.

Poledica, koji je uspeo da istera na stotine demona iz građana Srbije, svoje usluge skidanja crne magije naplaćivao je od 250 do 4.000 evra, što je inače ustaljena cena za ovu delatnost u Srbiji. Prema mišljenju demona, on je na ovaj način direktno je odgovoran i za zatvaranje 20 preduzeća za proizvodnju crne magije, čime je između 150 i 200 ljudi ostalo bez posla.

– Nismo mogli danju da spavamo znajući da nam tamo neki drzavni mag oduzima hleb od usta i nasoj deci kukuruza a nadležni ćute – vidno ogorčen je izjavio jedan od proizvođača koji zahtevao da bude anoniman. On je najavio da će proizvođači crne magije, zajedno sa demonima ukoro i protestovati ispred Vlade Srbije.

– Vreme je da država konačno pokaže brigu za nas – dodaje ovaj proizvođač crne magije.

D.T.

REKLAMA: Čitanje knjige “Ovo nam možda nije trebalo” unazad skida crnu magiju!

 1. Milan kaže:

  Vrh ! :)

 2. himalajac kaže:

  Ako demoni budu protestvovali ispred vlade srbije, siguran sam da ce naci neki kompromis, posto oboje gube moc,(ti meni ja tebi)

  mada, kao drzavljanin srbije, mislim da bi, za narod, bilo najbolje da sakupimo od 1250000000 do 80000000000000 evra, i ocistimo sve demone u nama

 3. ariela kaže:

  U pravu su demoni…Ovaj “dobrotvor” preti da ozbiljno poremeti sistem u Srbiji koji vlada jos od pocetka devedesetih…Demoni su se svih ovih godina svojski trudili da uniste sve sto bi licilo na neki napredak jer se to kosi direktno sa osecanjima mnogih srba…sistem “Komsiji neka crkne krava” je ozbiljno poljuljan pojavom ovakvih…sta je falilo do sad…Eto npr u istocnoj Srbiji sve kuce koje su napravljene su vece makar za metar od komsijine,…zasto je on bolji?…Svaleracije otimanje tudjih muzeva klevetanje onih koji treba da se vencavaju je islo ko podmazano…i sad ovaj…sram ga bilo…na lomacu sa njim…

 4. Glorija kaže:

  Sirota deca kukuruza ! Pravda za demone !!!

 5. scoby kaže:

  Ovo je pravi Beli Mag, a ne Dragan Bura!

 6. Nenad kaže:

  Dva jaja na oko i przene sijalice izvoljevam.

 7. orka kaže:

  Simpatican mi je ovaj sto isteruje zlo a uteruje dobro… I vidi se da je neki skroman i uredan: cena mu je sitnica, nema ni za prstencic za svaki prst, satic lagan (vidi koliko je digao ruku), ne vidim ni lancic oko vrata,… a kosulja bela, besprekorno cista… Koji deterdzent koristi? Frizura na mestu! Urednici, moze li poster?
  A i jadnih demona mi zao… Ko zna kad ce dobiti termin za demonstracije ispred Skupstine… Mozda tek za dve godine, svi termini su vec zauzeti, rekao mi je jedan dobro obavesten prijatelj koji ne zeli da mu napisem ime

 8. snezana kaže:

  hoce li zakazati termin ispred vlade putem http://www.protestispredvladesrbije.gov.rs

 9. celtic kaže:

  Demoni, pravac Kikinda, Savo čeka da se obračuna sa vama.

 10. Lala_Neznanov kaže:

  licimuri, pederi i demoni…

 11. mag kaže:

  Uteruje dugove, isteruje duhove…

 12. sloboda(n) kaže:

  Slusaj demoni ce protestvovati ispred vlade?! Pa bice primljeni sa svim pocastima kad su dosli kod rodjaka u grad.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *