Wikimedia Commons / Новик А.Н.
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

03. feb. 2023

Beo Zoo vrt izbacuje dosadašnje stanare da bi izdao kaveze ruskim životinjama

BEOGRAD, 3. februar 2023, (Njuz) – Životinje iz Beo Zoo vrta dobile su obaveštenje da imaju mesec dana da se isele iz svojih smeštaja. Uprava Beo Zoo vrta kaže da će prazne kaveze, bazene i dvorišta izdati ruskim životinjama po tri puta većim cenama. Na ovaj korak su se odlučili zbog, kako kažu, prilagođavanja tržištu i inflaciji.

– Domaće divlje životinje su dobile fer šansu da plate nove stanarine, međutim čak ni nosorog, koji ima najveću platu, nije mogao da isprati rast cene. S druge strane, mi već imamo na listi čekanja nekoliko stotina ruskih životinja kojima ove cene nisu problem, kažu u direkciji za izdavanje kaveza u Beo Zoo vrtu.

Poznavaovi prilika kažu da je ovaj potez očekivan s obzirom na to da se kavezi nalaze na premijum lokaciji i da su u dobrom stanju, iako mnogima treba krečenje.

– Dosadašnji stanari će morati da nađu smeštaj dalje od centra, najverovatnije u prigradskim naseljima, kaže Jovan Memedović, ekspert za prirodu i prijatelj životinja.

Kako se nezvanično saznaje, srpske životinje ce pokušati i da nađu smeštaj gde će moći da budu i cimeri, ali je jedino problem, kako kažu, “ko će da bude sa tigrom.”

Vladimir Vuković

  1. Ja sam kaže:

    Skupstina je već zauzeta

    1. Dragojeb kaže:

      Smešno u pizdu materinu!

  2. Zoo vrt u Beogradu je super destinacija za turiste, deca obozavaju da posecuju Beogradski zoo vrt, nadam se da ce sa zivotinjama biti sve dobro…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *