njuz-autor

AUTOR: urednistvo

11. jan. 2022

Beograd organizuje svečani doček Đokovićevih advokata ispred Skupštine

BEOGRAD, 11. januar 2022, (Njuz) – Doček Đokovićevog advokatskog tima biće organizovan u Beogradu nakon što su u neverovatno neizvesnom meču protiv australijske vlade izvojevali istorijsku pobedu za srpski narod.

Advokati su se zlatnim slovima upisali u advokatske udžbenike i postali prvi tim koji je uspeo da odbrani jednog tenisera pred federalnim zakonima neke države.

– Ovo je neverovatan uspeh, kakav niko do sada nije uspeo da uradi. Zaslužili su da ih pozdravimo gromoglasnim aplauzom i ovom prilikom pozivam sve Beograđane da dođu u što većem broju na svečani doček – rekao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

On je naglasio da svi prisutni treba da se pridržavaju svih propisanih mera za suzbijanje širenja zarazne bolesti COVID-19, te da, ukoliko osećaju bilo kakvu nelagodnost, doček prate iz kuće, preko strima ili direktnog TV prenosa.

– Avion sa advokatima sleteće na beogradski aerodrom u subotu u podne, a po sletanju dočekaće ih vodeni topovi, koji predstavljaju veliku čast. Nakon izlaska iz aviona, održaće konferenciju za medije, posle koje će se zaputiti na čuveni skupštinski balkon. Izlazak pred narod očekuje se oko 15h – rečeno je iz pres službe grada.

Kako njuz saznaje, program bi trebalo da vodi Srđan Đoković, koji je pružio nemerljivu iz Srbije advokatskom timu tokom procesa.

Uroš Bogdanović

 1. Vladimir Nikolic kaže:

  Чему ови текстови оперисани од хумора.

  1. Aca Salić kaže:

   Čemu ovi komentatori operisani od humora?

 2. Alex Hawke kaže:

  AlexHawke: gledam bre ove papire od advokata, nista mi nije jasno… gde je bio 17tog decembra?
  Amelia McManus (zena Alexa Hawke-a, zavaljena u fotelju, plete): Alex, duso, jel ti dobro?
  AlexHawke: Da nemas zorkaptil? Puce mi glavurda ovih dana…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *