Deponija će pored muzike emitovati svetlosne i dimne efekte
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

07. jun. 2017

Beograd pravi muzičku deponiju u Vinči

BEOGRAD, 7. jun 2017, (Njuz) – Gradski menadžer Goran Vesić najavio je izgradnju muzičke deponije u Vinči. Prema njegovim rečima, Beograd će tako, posle muzičke fontane na Slaviji, dobiti još jednu atraktivnu lokaciju za turiste.

– Mnogi Beograđani se žale na dim koji stiže iz pravca Vinče, gde već 20 dana bukti požar. Sedeli smo danima i razmišljali kako to da rešimo, a onda smo Siniša i ja preglasali jednog našeg kolegu i odlučili da napravimo muzičku deponiju – prepričava za Njuz Goran Vesić – Deponija će pored muzike koju će puštati tokom dana, emitovati svetlosne snopove, a pored svega toga, 24 sata dnevno imaće i dimne efekte. Taj dim će biti samoodrživ i u njega neće biti uložen ni jedan dinar jer će ga rasplamsavati novo đubre koje će svakog dana stizati na deponiju – objasnio je Vesić.

Gradski menadžer kaže kako postoji ideja da se oko deponije napravi i kružni tok, a kako tvrdi, ukupna cena deponije u Vinči neće preći 1,8 miliona evra.

– Tražili smo deponiju na Aliexpressu, ali čak ni oni ne prodaju đubre. Inače, dimni efekti na deponiji radiće i zimi na minus 20 stepeni jer je požar duboku u đubretu i na njega neće uticati vremenske prilike – objasnio je Vesić i demantovao priče da će izbor muzike na deponiji biti loš – Puštaćemo neku lepu muziku, a ne neko đubre – zaključio je on.

Kako nezvanično saznajemo, mnogi turisti koji su unapred uplatili za obilazak muzičke fontane na Slaviji, već otkazuju svoje aranžmane i raspituju se kako da odu u Vinču.

Miroslav Vujović

 1. scoby kaže:

  Vesića, Malog I trećeg kolegu sa Premijera (I beogradski triumvirat)!

 2. Ja sam kaže:

  Mogli bi da pustaju Šopenov Posmrti mars. Eto prilike da ga Palma vidi uzivo.
  Inače, deponija u Vinči bi mogla da postane novo sedište vlade i predsednika.
  Tu bi bili svoji na svome.

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  Pa jel mogu oni da dodju sa nekom idejom kako da naprave dva miliona dolata? Izgleda da su samo prepuni ideja gde da utroše !

  1. Радојица kaže:

   Тачно, али само са наше тачке гледишта. Али са њихове… 🎃💀

 4. voya montoya kaže:

  To je ta vincanska kultura,od koje smo krenuli u reforme ,dalekog II veka p.n.e. i stigli do naseg vekovnog ognjista…

 5. peric kaže:

  Treba osvetliti i ozvuciti kanale u Krnjaci u koju se shiba kanalizacija i rukavac Ade Huje. Mirsna komponenta vec postoji.
  U buducnosti ce jedna od atrakcija za Bugare biti – kanalizacija Beograda na vodi, jedina kanalizacija na svetu, koja nestaje iz cista mira, bez traga. Kao i pare Beograda/Srbije.

 6. srecko kaže:

  Lepo vrednovanje istorijata Vince i vincanskog pisma , kuda cemo stici ???

 7. Ime (obavezno) kaže:

  Letovanje na Slaviji, zimovanje u Vinci… nebo je granica !

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *