njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

08. okt. 2018

Beograd prodaje polovnu novogodišnju rasvetu na Limundu

BEOGRAD, 8. oktobar 2018, (Njuz) – Grad Beograd oglasio je na aukcijskom sajtu Limundo prodaju polovne novogodišnje rasvete i ukrasa.

Početna cena ukrasa iznosi 80 miliona dinara, a postoji i opcija “kupi odmah” za 102 miliona dinara, što je tačno polovina od iznosa koji je dat za novu rasvetu.

– Rasveta je vrlo dobra, malo korišćena, skoro kao nova. U savršenom je tehničkom i vizuelnom stanju, osim jedne velike svetleće kugle koju je jedan pijani Bugarin pogodio flašom tokom novogodišnjeg dočeka. Prodajem da bih kupio novu za predstojeće praznike – navodi se u tekstu aukcije.

Aukcionar pod imenom “365danaRasvete” takođe naglašava da kupac treba da ima u vidu da u kompletu ukrasa dolazi i određeni broj komada koji sadrže natpis 2017.

– Ako vam ne smeta što je u pitanju prošlogodišnji model, dobićete odličnu rasvetu za pristojne pare. Kupac će uz komplet rasvete dobiti i jelku visoku 18 metara, ali bez ukrasa. Jelka je inače prošle godine plaćena 83.000 evra, ali će je kupac rasvete dobiti po ceni koju izlicitira na Limundu zajedno sa rasvetom – objašnjava prodavac.

Aukcija traje 10 dana, a korisnik “365danaRasvete” naglašava da rasvetu šalje kurirskom službom i to tek nakon što kupac unapred uplati izlicitirani iznos.

Nenad Milosavljević

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *