nazad na vrh

Beograd prodaje polovnu novogodišnju rasvetu na Limundu

BEOGRAD, 8. oktobar 2018, (Njuz) – Grad Beograd oglasio je na aukcijskom sajtu Limundo prodaju polovne novogodišnje rasvete i ukrasa.

Početna cena ukrasa iznosi 80 miliona dinara, a postoji i opcija “kupi odmah” za 102 miliona dinara, što je tačno polovina od iznosa koji je dat za novu rasvetu.

– Rasveta je vrlo dobra, malo korišćena, skoro kao nova. U savršenom je tehničkom i vizuelnom stanju, osim jedne velike svetleće kugle koju je jedan pijani Bugarin pogodio flašom tokom novogodišnjeg dočeka. Prodajem da bih kupio novu za predstojeće praznike – navodi se u tekstu aukcije.

Aukcionar pod imenom “365danaRasvete” takođe naglašava da kupac treba da ima u vidu da u kompletu ukrasa dolazi i određeni broj komada koji sadrže natpis 2017.

– Ako vam ne smeta što je u pitanju prošlogodišnji model, dobićete odličnu rasvetu za pristojne pare. Kupac će uz komplet rasvete dobiti i jelku visoku 18 metara, ali bez ukrasa. Jelka je inače prošle godine plaćena 83.000 evra, ali će je kupac rasvete dobiti po ceni koju izlicitira na Limundu zajedno sa rasvetom – objašnjava prodavac.

Aukcija traje 10 dana, a korisnik “365danaRasvete” naglašava da rasvetu šalje kurirskom službom i to tek nakon što kupac unapred uplati izlicitirani iznos.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix