njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

01. jul. 2014

Beograđanke tvrde da su stranci najlepši muškarci na svetu

stranac

Nijedna devojka ne može ostati ravnodušna kada vidi tu iskonsku lepotu kojom zrače stranci

BEOGRAD, 1. jul, 2014, (Njuz) – Većina devojaka koje žive u Beogradu smatra da su najlepši muškarci na svetu oni koji dolaze iz inostranstva ili žive u njemu, pokazuju istraživanja javnog mnjenja.

– Oduševljena sam lepotom stranaca koji dolaze u našu prestonicu. Isti utisak sam stekla prilikom putovanja po svetu. Prvo što primetim kad dođem u neki grad u inostranstvu su lepi, zgodni muškarci na njegovim ulicama. Nijedna devojka ne može ostati ravnodušna kada vidi tu iskonsku lepotu kojom zrače stranci –  potvrđuje ove rezultate Barbara Karamatijević, studentkinja iz Beograda.

Sa njenim mišljenjem se slažu i druge devojke sa kojima smo pričali. Većina njih tvrdi da su stranci pravi simbol muške lepote koji se ne može sresti ni na jednom drugom mestu.

– Obišla sam gotovo celu Evropu, bila sam i Americi i moram da priznam da muškarci nigde nisu lepi kao u inostranstvu. Elegantni i lepo građeni, svojim izgledom vas prosto ostavljaju bez daha. Uvek se obradujem kad vidim nekog stranca na ulicama našeg grada. Srećom, dosta stranaca posećuje beogradske splavove, pa idem tamo da bih uživala u pogledu na njih – objašnjava Žaklina Miladinović, apsolventkinja Ekonomskog fakulteta.

Osim lepih muškaraca, Beograđanke su oduševljene i stranom hranom i provodom u inostranstvu, za koji kažu da nigde nije kao tamo.

 

Bojan Savić

 

 1. Nesa kaže:

  Nisam znao da su i stranci postali prostitutke.

 2. Mizantropikus kaže:

  Sve je tamo na svetskom nivou.

 3. aleksandar kaže:

  Ili su se oni prolepsali, ili bi svako da bega kako zna i ume…

  Tvrde li momci serbski da su se dobrodrzece tete stranjske prolepsale?

  1. Mizantropikus kaže:

   Vracamo se polako srednjovekovnim principima lepote.
   Sto veca to lepsa, a veca jel je bogatija.
   Zato Srpkinje, sve u Mak.

   1. celtic kaže:

    Nije veća žena ljepša, ne kaže se za srednji vijek džabe “mračno doba”.

 4. himalajac kaže:

  ….s’ druge strane, sve strankinje na svetu misle da su beogradjani najlepsi (i najbolji) muskarci na svetu, i rado bi se menjale sa “elokventnim i emancipovanim” beogradjankama

  1. gornjak kaže:

   Hahaha, ne, to misle beogradjani da strankinje misle :) A mi smo svi ovde ko Bata u filmu “U raljama zivota”, ne mozemo da radimo bez zvake.

 5. Aca Facić kaže:

  Zaklina trazi sponzora! A u sta spadaju gastarbajteri?

  1. bb kaže:

   u svetsko a nase :)

  2. himalajac kaže:

   u polusvet

   1. Uža Serba koling kaže:

    Gastarbajteri i Beograđani…. sve moj do mojega.

    1. himalajac kaže:

     99% tacno

 6. milutin kaže:

  ovo je verovatno najbanalnija i najlošije napisana stvar koju ste ikad objavili

  1. Skove kaže:

   Milutine, ne da tekst nije “najbanalnija i najlošije napisana stvar koju su ikad objavili”, vec potpuno suprotno. Stvar je u tome sto verovatno nisi shvatio u cemu je ironija, kao ni vecina drugih koji su ostavili komentar. Ova “vest” je reakcija na glupave izjave bukvalno svakog stranca (posebno selebritija) koji dodju u Beograd i izvale onu otrcanu frazu kako su nase zene najlepse i kako su odusevljeni nocnim provodom i nasom hranom. :-(( Odatle i ironicna inverzija u naslovu – “Beograđanke tvrde da su stranci najlepši muškarci na svetu.” :-))

   Tekst je odlican. Treba malo razmisliti pre davanja loseg suda o tudjem radu.

 7. bojana gambino kaže:

  Veru za veceru. Eee, doktorice sa MegaSingidunumtrenda. ;-)

 8. australia kaže:

  bome momci u beogradu su po meni medju lepšim u svetu

 9. MrPjotr kaže:

  Beograđanke tvrde da su muškarci najlepši stranci na svetu. ;)

 10. Sale Bgd kaže:

  Priča jeste izmišljena, ali nije daleko od istine. Čak šta vise! Ja bih najradije da ove naše najjlepše na svetu Srpkinje odu u to inostranstvo I nikad se vise nevrate. Zatvorite granice za njihov povratak. Pa ljudi, one ovde ničemu I nesluže. Natalitet nikakav, sve manje svadbi i svi tvrde zbog krize. Ma pričaj mi priču. Nego umesto njih dovesti albanke, kineskinje I ima začas da nas bude 10 miliona. Pozdrav Braćo Srbi!

  1. Is No Good kaže:

   Minus zbog “nevrate”

   1. Sale Bgd kaže:

    Ok, upravu si! Treba da se vrate. Ali kad se braća Srbi umnože sa albankama i kineskinjama pa nek ove naša najjlepše Srpkinje to sve nemo gledaju i venu same. A Srba i bez njih 10 miliona. Sila na Balkanu! Biće tako verujte mi!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *