nazad na vrh

Beograđanin koji je u utorak krenuo sa posla večeras stigao kući

Beograđanin kaže da je tokom saobraćajnog kolapsa stekao brojne prijatelje

BEOGRAD, 8. septembar 2017, (Njuz) – Kosta Avramović, inženjer iz Beograda, krenuo je sa posla u utorak posle radnog vremena oko 17 i stigao je kući večaras nešto iza 20 časova, saznaje Njuz.

On kaže da je zadovoljan što je stigao kući posle malo više od tri dana, jer je u prvi mah delovalo da neće uspeti da se probije kroz raskopane ulice pre nedelje.

– Lepo su me kolege u utorak upozoravale da može da me uhvati špic i da mi preti veći kolaps nego inače, ali nisam uspeo da krenem na vreme. Prvu noć sam prespavao na Autokomandi, nedaleko od kružnog toka, dok sam ceo naredni dan proveo zaglavljen u Bulevaru oslobođenja. Predveče sam uspeo da se dokopam Slavije, gde srećom ne radi fontana, pa sam prespavao u njoj. Narednih dana me je očekivalo probijanje preko mostova i evo, stigao sam pre sat vremena, taman na večeru, koja se, ruku na srce, malo ohladila jer me čeka od utorka – izjavio je ovaj naš sugrađanin, koji kao olakšavajuću okolnost navodi da poslednjih dana nije bio sam i da je u tokom kolapsa na ulicama stekao brojne prijatelje.

– Nisam se sa ovoliko ljudi zbližio još od vojske, dogovorio sam već da budem kum na dva venčanja i jednom krštenju – kaže Kosta i napominje da će večeras da se na brzinu istušira i presvuče i da polako krene nazad, jer ne bi želeo da u ponedeljak zakasni na posao.

Marko Dražić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Pa to je mnogo brže od uobičajene ,,dve do tri godine”!

  2. Treba će pola sata od Beograda do Novog Sada i sat i po od Narodnog pozorišta do Ušća.

  3. Opa bato, gospodin ima posao i još i auto po svoj prilici…

  4. Eeee, a šta mi Užičani tek da kažemo?
    Prvo rekonstrukcija mosta, pa izgradnja kružnog toka sa sve fontanom…

  5. Sram ga bilo! On kuka, a deca u selu ni ne znaju šta je grad!

  6. Trebalo je da ide državnim autobusem da mu priznaju zakašnjenje i ne odbiju to od plate .

  7. kako je tek nama,koji molujemo po gradu…!?!Od soping mola do soping mola,sedmice pola…!!

  8. Japanski turisti imaju ime za Beograd na japanskom – Samojama.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix