Postavljanje praznične kanalizacije će uticati na povećanje BDP-a
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

07. dec. 2017

Beogradska vlast počela sa postavljanjem novogodišnje kanalizacije u Kaluđerici i Batajnici

BEOGRAD, 7. decembar 2017, (Njuz) – Gradske vlasti Beograda započele su noćas postavljanje novogodišnje kanalizacije u naseljima Kaluđerica i Batajnica, a gradski i republički čelnici očekuju da će nova mera podstaći građane da troše više toalet papira, što će dovesti do povećanja bruto-društvenog proizvoda (BDP).

Koliko važan projekat je u pitanju, pokazuje i to što se u njegovoj realizaciji lično angažovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

– Rekao sam Siniši Malom “Aman, Siniša, postavi te cevi, čoveče, znam kakve su cevi kupljene, koliko su lepe, a stoje u magacinu. Postavi to da narod vidi!” – objasnio je Vučić.

Prema njegovim rečima, narod voli da vidi nešto lepo i novo, a kad je u pitanju kanalizacija, onda će ljudi više i da idu u WC.

– To automatski znači i veću potrošnju toalet papira i sapuna, što će drastično uticati na rast našeg BDP-a. Sasvim je jednostavno. Mnogi kritizeri su odmah potrčali da kritikuju ovu našu odluku, ali ja gradonačelniku poručujem da razmisli o tome da možda uopšte i ne skida kanalizaciju u Kaluđerici i Batajnici posle praznika nego da je ostavi da naši sugrađani u njoj uživaju preko cele godine – objasnio je predsednik Srbije.

Vučić je dodao da se često noću sa gradonačelnikom vozi u staroj “škodi” po Batajnici i da tada gledaju gde još treba postaviti prazničnu kanalizaciju, ali da u Kaluđericu još uvek ne smeju da krenu sami autom jer se boje da se ne izgube.

Nenad Milosavljević

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Vlast beogradska postavlja kanalizaciju ( sa znanjem ava) ali samo noću, pa niko ne može da vidi, jel je i taj posao, kao nabavka Škoda – tajni!

 2. Ja sam kaže:

  Mogli bi sve te kanalizacione cevi, tipa : pink, hepi, rts… i ostala sran*a, da spoje u jednu i da od nje naprave fontanu i bazen ispred Vlade Srbije.
  Bojim se samo da ce clanovi vlade koji se budu kupali u tim fekalnim vodama da zagade i bazen i fontanu.

 3. zeks kaže:

  Sada kada nagrnu Bugari pa pocnu da seru po Beogradu…

 4. voya montoya kaže:

  Nadamo se da ce ova manifestacija postati tradicionalna,u nizu manifestacija ludila ( usled bludila … )…

 5. Мара kaže:

  А новогодишњи водовод у Ритопеку сте заборавили? :(

 6. strani izdajnik kaže:

  Lko je bilo postaviti. Treba to kasnije pronaći i vratiti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *