nazad na vrh

Beogradske elektrane: Danas počinju probe smrzavanja

Probe smrzavanja traju do 15. oktobra

BEOGRAD, 1. oktobar 2013, (Njuz) – Beogradske elektrane najavile su da danas počinju funkcionalne probe smrzavanja za sve građane koji se greju pomoću sistema daljinskog grejanja.

Kako stoji u saopštenju, koje je tim povodom izdato, probe će trajati sve dok vremenski uslovi to budu dozvoljavali, a najduže do 15.oktobra kada počinje zvanična grejna sezona.

Zoran Predić, generalni direktor Beogradskih elektrana, objasnio je za Njuz šta građani mogu da očekuju kada su u pitanju probe smrzavanja.

– Funkcionalne probe smrzavanja podrazumevaju proveru sposobnosti naših građana da izdrže hladnoću i da se adaptiraju na niske temperature u svojim stanovima, u uslovima kada su vremenske prilike takve da je grejanje neophodno – rekao je Predić.

– Korisnike sistema daljinskog grejanja ovim putem pozivam da obrate pažnju na to koliko im je hladno u periodu funkcionalnih proba smrzavanja i da se, ukoliko primete da im je hladnije nego što mogu da podnesu, prebace na alternativne metode grejanja – izjavio je direktor Beogradskih elektrana, koji je pozvao građane da pošalju svoja zapažanja koje će elektrane u potpunosti ignorisati.

Predić je napomenuo još jednom da građani moraju da shvate da je svrha sistema daljinskog grejanja nije da radi kada je napolju hladno već da funkcioniše u onom periodu godine u kom je to propisano bez obzira na vremenske uslove.

Soko Sokolović

  1. Zoran Predic moze da obradi i hit “zima zima e pa sta je “…s posebnim osvrtom na stihove “a sta moze zima nama sta nam moze sta nam sme..nek nam nosic pocrveni eto to je to je sve…”

    Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Svrha daljinskog grejanja je uhlebljenje SPS-ovih aparatčika. Kod mene na Miljakovcu, sad su krenuli da menjaju magistralne cevi, pa riju po blatu kao onaj Lafontenov cvrčak.

    Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
    • Mislim, to su oni isti gradjani koji su cele Ime provodili bez grejanja za vreme slobe, a sada im je, kao, hladno na početku oktobra … I tada su placali 12 meseci za grejanje koje nikada nisu imali, a sada plaćaju 12 meseci, a greju se citavih pet… Razmazili su se mnogo

      Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
  3. Ahaaaaaaa… to je znaci.

    Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
  4. A samnom ste se smrzavali 12 meseci godisnje! Nekada i vise!

    Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
  5. Svaka čast, što je najčudnije vesti na Vašem sajtu su postale surova istina, ali ćemo makar smrzavanje žestoko plaćati po višim cenama.

    Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
  6. Od svih javnih preduzeća, Beogradske elektrane su stvarno najgore!

    Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
  7. To je jos jedan od razloga zbog kojih napustam ovu zemlju.
    Sa dvoje male dece, uljani radijator mi juce i danas radi ceo dan, videcemo tek racun za struju. U martu kad otopli, naravno da ce zavrnuti grejanje sto pre. Sreca sto necu biti tu da sve to ponovo gledam!
    Sram vas bilo!

    Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix