njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

01. okt. 2013

Beogradske elektrane: Danas počinju probe smrzavanja

Probe smrzavanja traju do 15. oktobra

BEOGRAD, 1. oktobar 2013, (Njuz) – Beogradske elektrane najavile su da danas počinju funkcionalne probe smrzavanja za sve građane koji se greju pomoću sistema daljinskog grejanja.

Kako stoji u saopštenju, koje je tim povodom izdato, probe će trajati sve dok vremenski uslovi to budu dozvoljavali, a najduže do 15.oktobra kada počinje zvanična grejna sezona.

Zoran Predić, generalni direktor Beogradskih elektrana, objasnio je za Njuz šta građani mogu da očekuju kada su u pitanju probe smrzavanja.

– Funkcionalne probe smrzavanja podrazumevaju proveru sposobnosti naših građana da izdrže hladnoću i da se adaptiraju na niske temperature u svojim stanovima, u uslovima kada su vremenske prilike takve da je grejanje neophodno – rekao je Predić.

– Korisnike sistema daljinskog grejanja ovim putem pozivam da obrate pažnju na to koliko im je hladno u periodu funkcionalnih proba smrzavanja i da se, ukoliko primete da im je hladnije nego što mogu da podnesu, prebace na alternativne metode grejanja – izjavio je direktor Beogradskih elektrana, koji je pozvao građane da pošalju svoja zapažanja koje će elektrane u potpunosti ignorisati.

Predić je napomenuo još jednom da građani moraju da shvate da je svrha sistema daljinskog grejanja nije da radi kada je napolju hladno već da funkcioniše u onom periodu godine u kom je to propisano bez obzira na vremenske uslove.

Soko Sokolović

 1. ariela kaže:

  Zoran Predic moze da obradi i hit “zima zima e pa sta je “…s posebnim osvrtom na stihove “a sta moze zima nama sta nam moze sta nam sme..nek nam nosic pocrveni eto to je to je sve…”

 2. scoby kaže:

  Svrha daljinskog grejanja je uhlebljenje SPS-ovih aparatčika. Kod mene na Miljakovcu, sad su krenuli da menjaju magistralne cevi, pa riju po blatu kao onaj Lafontenov cvrčak.

  1. himalajac kaže:

   Mislim, to su oni isti gradjani koji su cele Ime provodili bez grejanja za vreme slobe, a sada im je, kao, hladno na početku oktobra … I tada su placali 12 meseci za grejanje koje nikada nisu imali, a sada plaćaju 12 meseci, a greju se citavih pet… Razmazili su se mnogo

 3. Facko Acković kaže:

  Ahaaaaaaa… to je znaci.

 4. Slobodan Milosevic kaže:

  A samnom ste se smrzavali 12 meseci godisnje! Nekada i vise!

 5. Pavle kaže:

  Svaka čast, što je najčudnije vesti na Vašem sajtu su postale surova istina, ali ćemo makar smrzavanje žestoko plaćati po višim cenama.

 6. Avogadro kaže:

  Od svih javnih preduzeća, Beogradske elektrane su stvarno najgore!

 7. Natasa kaže:

  To je jos jedan od razloga zbog kojih napustam ovu zemlju.
  Sa dvoje male dece, uljani radijator mi juce i danas radi ceo dan, videcemo tek racun za struju. U martu kad otopli, naravno da ce zavrnuti grejanje sto pre. Sreca sto necu biti tu da sve to ponovo gledam!
  Sram vas bilo!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *