Reklamacije građana zbog grejanja se neće razmatrati sve dok se ne poprave kalendari
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

06. okt. 2016

Srpske elektrane se žale da su im svi kalendari u kvaru

CELA SRBIJA, 6. oktobar 2016, (Njuz) – Čelnici elektrana u Srbiji požalili su se da ne znaju da li grejna sezona treba da počne pošto su im svi kalendari u kvaru. Prema rečima Gorana Aleksića, direktora JKP „Beogradske elektrane“, poslednji ispravan kalendar je otkazao pre nekog vremena i radnici pokušavaju da ga osposobe kako bi grejna sezona krenula na vreme.

– Situacija je kritična, svi kalendari su u kvaru, počev od velikih zidnih, pa do malih džepnih, i mi sada ne znamo da li je došlo vreme za početak grejne sezone ili ne. Ne znamo čak ni koliko dana su u kvaru jer nemamo kalendar. Sedimo u kancelarijama, smrzavamo se i pokušavamo da otklonimo kvar na barem jednom kalendaru. Radnici rade danonoćno i nadamo se pozitivnom ishodu – izjavio je Aleksić.

– Reklamacije građana zbog grejanja nećemo razmatrati sve dok ne popravimo kalendare. Kako mi možemo da znamo da napolju, uprkos temperaturi vazduha, još uvek nije septembar, ili avgust? Najlakše je za hladnoću okriviti elektrane. Mi smo imali probe kalendara, sve je funkcionisalo na najbolji mogući način, ali kvar kalendara je nešto što ne može da se predvidi – napomenuo je direktor Beogradskih elektrana.

Aleksić je istakao da grejanje treba da poskupi jer je očigledno da je u kalendare potrebno uložiti mnogo više novca kako početak grejne sezone ne bi bio doveden u pitanje zbog njihove ispravnosti.

Soko Sokolović

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Gradjanstvu Srbije je krajnje vreme da se navikne da će sve biti u redu za dve, najviše tri godine i da je nerealno išta očekivati danas!

 2. Ja sam kaže:

  Zasto bacaju pare na popravku kalendara?
  Za koji mesec ce Nova godina pa eto i besplatnih kalendara.

 3. Ariela kaže:

  Ma narod je bre bezobrazan…sebican dosadan…jednom recju uzasan…sto je uvek govorio moj deda: “ljudi sta vam je pa sta bi da je rat…da se nismo stisli svi ko musko ko zensko posmrzavali bi se…al eto snasli smo se…a vi kukate umesto da se privijete uz nekog i sacekate bar do kraja novembra…“…kalendari su eto nesto se pobrkali…do juce bilo 28…ni to vam nije valjalo…jos se nije stvarno rodio ko bi svetu ugodio…

 4. ja kaže:

  Super tekst! Samo,nisu elektrane,nego toplane.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *