njuz-autor

AUTOR: urednistvo

09. mar. 2022

Beogradski vodovod započeo hitne radove na otklanjanju kvara na direktoru Koziću

BEOGRAD, 9. mart 2022, (Njuz) – Javno-komunalno preduzeće „Beogradski vodovod i kanalizacija“ navelo je danas u saopštenju da su započeti hitni radovi na otklanjanju kvara koji je sinoć izbio na izvršnom direktoru Goranu Koziću. Kako je Kontakt centar tog preduzeća naveo, ekipe na terenu pokušavaju da utvrde šta je tačan uzrok poremećaja u ponašanju Kozića kako bi se kvar sanirao u najkraćem mogućem roku.

– Do pucanja direktora Kozića došlo je u toku jučerašnjeg dana. Na svu sreću prisutni su brzom reakcijom sprečili da dođe do veće štete, o čemu svedoči i video zapis sa lica mesta. Kvar nije naivan i u ovom trenutku je teško precizirati kada se može očekivati normalno funkcionisanje Gorana Kozića. Ekipe su na terenu i daju sve od sebe da uklone problem što nije lako zbog Kozićevog stanja – objasnio je za Njuz Strahinja Danilović, direktor ovog preduzeća.

– Tačno je da ovo nije prvi kvar na Koziću, i ranije je bilo problema sa njim, ali molimo građane za razumevanje. On je već dugo u upotrebi, došlo je do habanja materijala i posle svakog poremećaja u radu potrebno je određeno vreme za njegovu stabilizaciju i normalno funkcionisanje. Najbitnije je da smo brzo reagovali i sprečili izlivanje fekalija koje je uobičajeno kada je Kozić u pitanju – rekao je Danilović.
On je dodao da se paralelno sa saniranjem štete koja je načinjena pucanjem Kozića radi i procena isplativosti njegove zamene kako bi se ovakvi incidenti izbegli barem tokom izborne kampanje.

Nenad Milosavljević

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *