njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

19. okt. 2016

Ber Grils postaje nutricionista Novaka Đokovića

MONAKO, 19. oktobar 2016, (Njuz) – Najpoznatiji srpski sportista Novak Đoković već mesecima je u potrazi za idealnom ishranom, zbog čega je danas objavio da je angažovao novog nutricionistu – čuvenog voditelja i nekadašnjeg specijalca Bera Grilsa.

Kako saznaje Njuz, Đoković već neko vreme jede uglavnom presnu hranu, ali je počeo da sumnja da li je ona dovoljna za njegov ostanak na teniserskom tronu, zbog čega se obratio Beru Grilsu za savet.

– Ber Grils je oduševljen da pomogne našem teniseru – izjavio je jedan Đokovićev prijatelj koji je tražio da ostane anoniman – Rekao je da je već osmislio ishranu za dane kada Đoković ima samo treninge, poput bobica i insekata, kao i visokoproteinske obroke tokom napornih turnira kada tenisera očekuju višečasovni mečevi, kada će jesti sirove crve, puževe i testise od jarca, dok će se osvežavati tečnošću iz kamilinog želuca – dodao je naš sagovornik i napomenuo da će pred mečeve na Grend Slemovima koji mogu da traju i preko četiri sata, na nagovor Bera Grilsa, Đoković jesti ostatke lososa.

– Đoković jeste izgubio nekoliko kilograma, ali će mu ovaj način ishrane pomoći da bude brz poput antilope, koja se, prema rečima Grilsa, najbolje servira sirova, odstojala dva dana u marinadi od bivoljeg urina – kaže Đokovićev prijatelj.

Kako nezvanično saznajemo, ova nova ishrana mogla bi da kod Đokovića anulira negativne efekte koje je na igru našeg tenisera donela odluka da skine hilandarski krst i zameni ga poludragim kamenom ametistom.

Marko Dražić

 1. Golfer kaže:

  Prolupao! Steta.

 2. Nina kaže:

  Bljaaaak!!!!!! Kakve su ovo gluposti, boze dragi, pomozi mu da se pribere i dodje sebi!!!!

 3. Ja sam kaže:

  Ma kakav bivolji urin!
  Najbolji je konsetrat ustajalog acinog.

 4. voya montoya kaže:

  Pa zar i Ti sine Novače…Ode u tu sektu doživeti stotu,ili samo želiš da vidiš kakav će Nam biti kraj,Kralj do 2034.god.Bler je bio agilniji od Bera,održao je čas jedenja hladnih govana, u Skupštinskoj hacijendi…Svi ,od to doba pršte od energije i akcije,samo Ti tavoriš,i nepratiš ritam reformi.A i nišku kasarnu nisi posetio…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *