nazad na vrh

Ber Grils postaje nutricionista Novaka Đokovića

MONAKO, 19. oktobar 2016, (Njuz) – Najpoznatiji srpski sportista Novak Đoković već mesecima je u potrazi za idealnom ishranom, zbog čega je danas objavio da je angažovao novog nutricionistu – čuvenog voditelja i nekadašnjeg specijalca Bera Grilsa.

Kako saznaje Njuz, Đoković već neko vreme jede uglavnom presnu hranu, ali je počeo da sumnja da li je ona dovoljna za njegov ostanak na teniserskom tronu, zbog čega se obratio Beru Grilsu za savet.

– Ber Grils je oduševljen da pomogne našem teniseru – izjavio je jedan Đokovićev prijatelj koji je tražio da ostane anoniman – Rekao je da je već osmislio ishranu za dane kada Đoković ima samo treninge, poput bobica i insekata, kao i visokoproteinske obroke tokom napornih turnira kada tenisera očekuju višečasovni mečevi, kada će jesti sirove crve, puževe i testise od jarca, dok će se osvežavati tečnošću iz kamilinog želuca – dodao je naš sagovornik i napomenuo da će pred mečeve na Grend Slemovima koji mogu da traju i preko četiri sata, na nagovor Bera Grilsa, Đoković jesti ostatke lososa.

– Đoković jeste izgubio nekoliko kilograma, ali će mu ovaj način ishrane pomoći da bude brz poput antilope, koja se, prema rečima Grilsa, najbolje servira sirova, odstojala dva dana u marinadi od bivoljeg urina – kaže Đokovićev prijatelj.

Kako nezvanično saznajemo, ova nova ishrana mogla bi da kod Đokovića anulira negativne efekte koje je na igru našeg tenisera donela odluka da skine hilandarski krst i zameni ga poludragim kamenom ametistom.

Marko Dražić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Bljaaaak!!!!!! Kakve su ovo gluposti, boze dragi, pomozi mu da se pribere i dodje sebi!!!!

  2. Ma kakav bivolji urin!
    Najbolji je konsetrat ustajalog acinog.

  3. Pa zar i Ti sine Novače…Ode u tu sektu doživeti stotu,ili samo želiš da vidiš kakav će Nam biti kraj,Kralj do 2034.god.Bler je bio agilniji od Bera,održao je čas jedenja hladnih govana, u Skupštinskoj hacijendi…Svi ,od to doba pršte od energije i akcije,samo Ti tavoriš,i nepratiš ritam reformi.A i nišku kasarnu nisi posetio…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix