BIA proživljava pravi pakao slušajući dosadne i trivijalne priče građana Srbije
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

20. jun. 2017

BIA apeluje na građane da pričaju o malo interesantnijim temama

CELA SRBIJA, 20. jun 2017, (Njuz) – Bezbednosno-informativna agencija (BIA) apelovala je na građane Srbije da pričaju o nečemu zanimljivom kako ne bi “bezveze rasipali resurse”. U saopštenju dostavljenom medijima golubom pismonošom se navodi da agenti BIA proživljavaju pravi pakao slušajući dosadne i trivijalne priče građana Srbije.

– Naše analize kažu da se broj građana koji pričaju nešto interesantno meri bukvalno u promilima. Sve ostalo su neke svakodnevne priče ili SMS konverzacije o odlasku u kupovinu, koji film ćemo da gledamo, gde ćemo na letovanje, šta ono nosi Aleksandra Prijović u novom spotu, i tome slično.

BIA kaže kako prisluškivanje svih građana radi bezbednosti građana iziskuje ogromna materijalna sredstva, koja se na sreću finansiraju iz budžeta.

– Budući da građani već sami plaćaju prisluškivanje svih građana, ne razumemo onda potrebu da se, metaforički rečeno “seče grana na kojoj se sedi” time što bukvalno niko ne priča ništa bezbednosno interesantno. Zato apelujemo na sve građane da više stave akcenat na podmukle planove o destabilizaciji države i predsednika a manje na viceve, smajlije, emotikone, i one gifove sa mačkama, navodi se u saopštenju BIA.

Viktor Marković

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Ako BIA zaposli kadrove izvan SNS-a, koji bi bili u stanju da shvate ozbiljne priče, možda i dodju do razgovora koji ih zanimaju!

  1. Ja sam kaže:

   Tek da ne budes sam. ;-)

 2. das Ich kaže:

  :-))))))))) Bravo Viktore.

 3. voya montoya kaže:

  Suska se suska…glumi Tita njuska!!!
  Cak ima i Gardu,odao se Prajdu……
  Kardelja sprovodi,vodi narod (55 % )Beogradu na vodi…
  Ko to kaze,ko to kaze…da Srbija samu sebe laze…???
  Nije mala,nije mala dokle je budala…

 4. Malo mnogo kaže:

  Soko zove orla ,pažljivo prisluškuj ovaj razgovor stalno pominju Vučića:Dakle proVUCi Ćeš se ovaj put,drugi put naVUCi Ćeš neku bedu na vrat,izVUCI Ćemo se ova put i zaVUCI Ćemo u mišju rupu.

 5. Malo mnogo kaže:

  Pa dobro bre građani Srbije gde vam je kreativnost i gde je tu spektakl.Što se ne ugledate na Vučićevića kod njega je svaka naslovna strana nova kataklizma te rat svetova, te strašni sud,istraga o ubistvu pevačice u nastavcima,svaki dan po jedna senzacija.Stvorio čovek sopstveni paralelni svet i uvlači u njega naivne i radoznale.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *