Freepik
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

14. dec. 2023

BIA dobila anonimnu dojavu da opozicionar vodi ljubav sa ženom

BEOGRAD, 14. decembar 2023, (Njuz) – Pripadnici Bezbedonosno informativne agencije su izvršili uviđaj pošto su dobili anonimsnu prijavu da član jedne opozicione partije vodi ljubav sa svojom ženom. Uviđaj na licu mesta je već završen, a javnost će ubrzo biti upoznata sa rezultatima istrage.

– Odmah po primljenom pozivu, naši službenici su izašli na teren i sproveli detaljnu istragu – kaže naš izvor iz BIA – Obavljeni su razgovori sa komšijama, a uzeti su i snimci nadzornih kamera. Naši stručnjaci već analiziraju dokazni materijal, pa očekujemo da ćemo u najkorije vreme moći da objavimo više pojedinosti. Ovo su vrlo ozbiljne teme i zato ništa ne prepuštamo slučaju. Svi rasloloživi resursi su podređeni ovoj istrazi, pa građani mogu da budu potpuno mirni – jasan je on.

U BIA obećavaju da će rezultati istrage uskoro biti objavljeni i pozivaju javnost da pokaže strpljenje.

– Razumem nestrpljenje građana da što pre saznaju o kom opozicionom političaru je reč i šta je radio sa svojom ženom, ali u interesu istrage je da se podaci još uvek ne objavljuju. Čim budemo imali sve dokaze, obavestićemo javnost o detaljima, a po onome što sam video, na snimcima ima baš vrućih scena – umiruje građane ovaj pripadnik BIA.

Bojan Savić

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *