nazad na vrh

BIA raspisala konkurs za radno mesto vođe navijača Partizana

Skrinšot
BIA traži osobu koja će odgovorno i ozbiljno voditi navijačeFOTO: Skrinšot

BEOGRAD, 24. jul 2021, (Njuz) – Posle učestalih incidenata na tribinama stadiona Partizana, Bezbedonosno informativna agencija objavila je konkurs za popunjavanje upražnjenog mesta vođe navijača ovog beogradskog kluba.

U BIA veruju da će izbor novog vođe smiriti navijačke strasti i otvoriti novo poglavlje u odnosima sukobljenih frakcija na Partizanovom “Jugu“.

– Problemi sa Partizanovim navijačima traju već duže vreme, a poslednjih dana su dodatno eskalirali. Dešavanja na stadionu tokom utakmice sa Dunajskom Sredom su nas uverili da hitno moramo reagovati i preispitati sadašnja kadrovska rešenja – kaže naš izvor iz BIA-e – Konkurs za novog vođu navijača Partizana je raspisan po hitnom postupku i očekujem da ćemo uskoro izabrati osobu koja će odgovorno i savesno obavljati ovu funkciju. Njegova prevashodna dužnost je da vodi navijanje u pravom smeru, da zaustavi uvredljivo skandiranje koje nanosi štetu državnim interesima i dešavanja na tribinama uskladi sa politikom vlade – objasnio je on.

Svi zainteresovani za ovo radno mesto svoju biografiju mogu poslati na adresu BIA, a kandidate koji prođu preliminarne razgovore očekuje rigorozni testovi koji treba da spreče ponavljanje grešaka iz prošlosti.

– Vođa navijača je vrlo odgovorna i važna funkcija, pa su zadati kriterijumi prilično strožiji nego ranije. Idealan kandidat mora biti psihofizčki sposoban za ovu funkciju, spreman za timski rad u dinamičnom okruženju, da ume da radi pod pritiskom i da ima bar tri godine iskustva na sličnim pozicijama. Takođe, mora biti krivično neosuđivan, a prednost imaju oslobođeni usled nedostatka dokaza, zastarevanja predmeta ili promene izjave svedoka. Komisija će obaviti tri kruga razgovore sa svima koji ispunjavaju uslove i, verujem, izabarati najboljeg među njima – zakljulio je sagovornik Njuza.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Svi odabrani kandidati će morati da prođu završni intervju u stanu na Zvezdari!

  2. “Mora biti krivično neosuđivan” !!!! Ovo nema nikakvog smisla. Na tako odgovornu funkciju, kolio ja znam, moraju doći ljudi koji imaju višegodišnje iskustvo sa Tužilaštvom, sudom i kazneno popravnim ustanovama. Osoba mora znati kako je biti i osuđen i oslobođen… ;)

  3. Konkurs zatvoren, pusten ubica Đorđe Prelić slobodu. Nije sala nazalost!

  4. A,ko je trenutno v.d. vidja navijača?

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix