njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

21. sep. 2018

BIA uhapsila tri vile na autoputu koje sve što majstori za dan sagrade, za noć obaljuju

BEOGRAD, 21. septembar 2018, (Njuz) – Angažovanje Bezbednosno informativne agencije na građevinskim radovima na Koridoru 10 počelo je da daje rezultate, saznaje Njuz.

BIA je tokom nadziranja radova uspela da uoči, locira i u brzoj akciji privede tri vile koje su sve što majstori na Koridoru za dan sagrade, za noć obaljivale.

Agent BIA koji je želeo da ostane anoniman kaže kako su se agenti infiltrirali u mrežu vila i uspešno osujetili akciju sabotiranja izgradnje Koridora:

– Put gradila tri ministra rođena,
Tri ministra, tri stručne osobe
Prvo bješe Velimir Iliću,
Drugo bješe Antić Aleksandre,
Treće bješe Mihajlović Zorana;
put gradili do autoputa,
put gradili tri godine dana,
Tri godine sa trista majstora;
Ne mogaše temelj podignuti,
A kamoli sagraditi puta.
Što majstori za dan ga sagrade,
To sve vila za noć obaljuje, izjavio je agent.

Ovo hapšenje i privođenje dokazuje da je angažovanje BIA bio pametan potez koji je doveo do prekida agenturnog delovanja vila, smatraju stručnjaci.

– Vile već duže vreme na ovijem prostorima belaj prave i brda obaljuju. Agenti BIA su osujetili plan vila da ucenjuju ministre tako što će zahtevati da me se uzida u koridor, kaže Zoran Babić, direktor koridora Srbije. –

Kako se nezvanično saznaje iz BIA, vile će biti ispitane kako bi se došlo do nalogodavaca, iako je “svima jasno da iza svega stoji opozicija”.

Viktor Marković

 1. Vladimir Nikolic kaže:

  Vile neke napredne nema šta, Gasic će podeliti keramičke pločice da srede stvar, pomoći će i socijalni slučajevi gratis.

 2. Баш Рђа kaže:

  …што се правите блесави кад сви знате ко највише уништава путеве у Србији…сви се плаше име да му изговоре, никад нико не сме ништа да каже о њему, сви се бре плаше, и сви ћуте…ја кажем: ударите на Марка Краљевића, он не оре брда и долове, већ он оре наше коридоре, покарао Зорку Министарку, кад је метну себи на колена, три пута се јадна преметнула, све перући крваве *аљине…(није хтео Гојковицу Мају, да га не зезају ортаци у крају).

 3. Dragana kaže:

  Vila je njima lepo rekla da u temelj treba ugraditi NEKOGA.
  Muk

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *