nazad na vrh

BIA uhapsila tri vile na autoputu koje sve što majstori za dan sagrade, za noć obaljuju

BEOGRAD, 21. septembar 2018, (Njuz) – Angažovanje Bezbednosno informativne agencije na građevinskim radovima na Koridoru 10 počelo je da daje rezultate, saznaje Njuz.

BIA je tokom nadziranja radova uspela da uoči, locira i u brzoj akciji privede tri vile koje su sve što majstori na Koridoru za dan sagrade, za noć obaljivale.

Agent BIA koji je želeo da ostane anoniman kaže kako su se agenti infiltrirali u mrežu vila i uspešno osujetili akciju sabotiranja izgradnje Koridora:

– Put gradila tri ministra rođena,
Tri ministra, tri stručne osobe
Prvo bješe Velimir Iliću,
Drugo bješe Antić Aleksandre,
Treće bješe Mihajlović Zorana;
put gradili do autoputa,
put gradili tri godine dana,
Tri godine sa trista majstora;
Ne mogaše temelj podignuti,
A kamoli sagraditi puta.
Što majstori za dan ga sagrade,
To sve vila za noć obaljuje, izjavio je agent.

Ovo hapšenje i privođenje dokazuje da je angažovanje BIA bio pametan potez koji je doveo do prekida agenturnog delovanja vila, smatraju stručnjaci.

– Vile već duže vreme na ovijem prostorima belaj prave i brda obaljuju. Agenti BIA su osujetili plan vila da ucenjuju ministre tako što će zahtevati da me se uzida u koridor, kaže Zoran Babić, direktor koridora Srbije. –

Kako se nezvanično saznaje iz BIA, vile će biti ispitane kako bi se došlo do nalogodavaca, iako je “svima jasno da iza svega stoji opozicija”.

Viktor Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi: , , ,
  1. Vile neke napredne nema šta, Gasic će podeliti keramičke pločice da srede stvar, pomoći će i socijalni slučajevi gratis.

  2. …што се правите блесави кад сви знате ко највише уништава путеве у Србији…сви се плаше име да му изговоре, никад нико не сме ништа да каже о њему, сви се бре плаше, и сви ћуте…ја кажем: ударите на Марка Краљевића, он не оре брда и долове, већ он оре наше коридоре, покарао Зорку Министарку, кад је метну себи на колена, три пута се јадна преметнула, све перући крваве *аљине…(није хтео Гојковицу Мају, да га не зезају ортаци у крају).

  3. Vila je njima lepo rekla da u temelj treba ugraditi NEKOGA.
    Muk

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix