njuz-autor

AUTOR: urednistvo

17. jan. 2014

Bibi Struji stigao duplo veći račun za struju

Biba Struja iznenađen ogromnim računom

BEOGRAD, 17. januar 2014, (Njuz) – Slaviša Pajkić, poznatiji kao Biba Struja, samo je još jedan od nezadovoljnih građana računom za struju. Kako saznaje Njuz, njegov decembarski račun bio je čak dva puta veći od novembarskog.

Biba Struja priznaje da zbog svega čime se bavi spada u red velikih potrošača, ali da je i pored toga poslednji račun skandalozno velik.

– Kod kuće držim prezentacije svojih moći za publiku i uradio sam devet takvih predstava u decembru, što je otprilike neki prosek za jedan mesec, jer uglavnom smem da se punim na svaka 3 dana i stigao mi je duplo veći račun od skoro 30,000 dinara. Kad sam otvorio račun i video cifru koju dugujem napravio sam kratki spoj i pola moje opreme je sada uništeno, kao i nekoliko ugljenisanih viršli. Ko će to meni sve da nadoknadi – pita se Biba Struja i dodaje da ga “novogodišnja čestitka” koju je, kao i većina građana u Srbiji, dobio od EPS-a nije ni malo obradovala.

– Isprva sam mislio da je možda bilo zbog novogodišnje proslave, jer su prijatelji tražili da na mene upale lampice za jelku dok pečem svoje čuvene viršle, ali opet nemoguće da je duplo veći račun zbog jedne večeri povišenog napona – kaže Biba.

– Zbog svega s čim se bavim vrlo dobro proučim svaki račun za struju, često idem u EPS da se raspitam o nekim detaljima, svaku noć u sebe akumuliram po jefinijoj tarifi, zaista pazim da štedim što više na struji, jer od nje i živim – žali se Biba Struja.Biba nam je rekao da planira i da razmotri korišćenje alternativnih izvora električne energije ukoliko se ovakve greške nastave.

Vanja Gatić

 1. Džoni kaže:

  Potrošač – ali bukvalno.

 2. Ja sam kaže:

  Predji na alternativne izvore energije.
  Sljivovicu, recimo.

  1. aleksandar kaže:

   sljivovica je opasna, od sljivovice coveku sagori jetra,
   ali ne znam kako deluje na provodnike….

   1. Ja sam kaže:

    Za Bibu ne brinem, on je prelezao malu i veliku cirozu jetre.
    Brinu me potrosaci koji su potrosili 20% vise struje a racuni im udvostruceni. Mora da su prepili pa vide duplo.
    Cujem da je draga nam Zorana, dala rok direktorima EPS-a da u roku od 7 dana projektuju hidroelektranu na ugalj, kaja ce koristiti solarnu energiju iz gorivih celija.

 3. gradjanin kaže:

  Gospodin Slaviša mora da bude zahvalan EPS-u jer je napon struje manji od 220 volti, pa ga zato nije ubila prilikom njegovih prezentacija nego mu je račun završio u “crvenoj zoni”.

 4. mirko kaže:

  Ovo poskupljenje inace nedotice DS , oni su napravili sebi minicentralu u Uzicu .
  Ko ima moze mu se .

 5. Tagore kaže:

  Nasilno privedena Opštinskom sudu u Prokuplju zbog ”starog duga” za struju od 200.000 dinara, Gospođa Mirjana Radulović (43) iz sela Toponica kod Žitorađe, je na saslušanju izjavila je da će nakon ovog događaja ona i cela njena porodica zatražiti azil i odreći se Srpskog državljanstva, prenose Južne vesti ”sa slobode nepotkovanog osigurača”.

  Gospođa ministarka energetike u Vladi Republike Srbije Zorana Mihajlović nije reagovala, a vikendom joj strujomer ne radi.

 6. Tagore kaže:

  Portparolka Urgentnih pomoćnika Nada Macura, zbog napamet rađenih računa za struju zadnjih tridesetak godina, je jutros izjavila da kriminal moćnika u Srbiji više ne može da spreči.

  Verovatno zbog nedostatka struje, prošle noći u 3:17h, (po novom balkanskom kalendaru), u Studentskom parku na Studentskom trgu mladić od 18 godina zadobio je tri ubodne rane. Dve su lakše u levom slabinskom predelu i u donjem delu leđa, dok je rana na levoj natkolenici ozbiljnija i dosta je krvario, pa je prevezen za reanimaciju.

 7. gradjanin kaže:

  Najnovija vest: Ministarstvo energetike je na telefonskoj konferenciji odlučilo da poveća cenu struje za januar 2014. godine jer se protiv velikih računa za decembar 2013. nisu bunili penzioneri preko 130 godina starosti.

 8. ZOKI kaže:

  rece prvo da sme da se puni na tri dana
  a u daljem tekstu svake noci
  xaxaxax

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *