nazad na vrh

Bilder pitao operatora je l’ može sam da prenese broj

BEOGRAD, 27. april 2022. (Njuz) – Bodibilder i fitnes trener Marko Stamenković (41) tražio je od operatora da sam lično prenese svoj broj iz jedne mreže u drugu.

Stamenković je došao u poslovnicu i izrazio želju da prenese broj iz konkurentske mreže u mrežu A1, ali je tom prilikom imao specifičan zahtev.

– Gospodin Stamenković je insistirao da broj prenese potpuno sam iz jedne mreže u drugu jer je, kako je rekao, čuo da je u pitanju težak proces, a da je on jak k'o zemlja i da ne može da dozvoli našoj lepoj koleginici da sama prenosi broj – kaže izvor Njuza iz A1.

Stamenković je, kako kaže naš sagovornik, objasnio da može da digne broj iz benča ili da uradi mrtvo dizanje, zavisi od toga koju grupu mišića vežba tog dana.

– Rekao je da na benču diže 115 kila, a na mrtvom dizanju 160 i da mu prenos broja neće biti problem, samo je bitno da mu javimo malo ranije da bi mogao da popije kreatin i ponese opremu za trening i da mu kažemo odakle treba da prenese broj. Koleginica mu je objasnila da se broj ne prenosi fizički, da se sve uradi brzo i lako i da nema potrebe da dolazi, ali je on bio ubeđen da mu ona to govori iz čiste kurtoazije i najavio da će svejedno doći jer ‘tako rade pravi džentlmeni’ – zaključio je sagovornik Njuza.

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi:

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix