njuz-autor

AUTOR: Sponzorisan tekst

27. apr. 2022

Bilder pitao operatora je l’ može sam da prenese broj

BEOGRAD, 27. april 2022. (Njuz) – Bodibilder i fitnes trener Marko Stamenković (41) tražio je od operatora da sam lično prenese svoj broj iz jedne mreže u drugu.

Stamenković je došao u poslovnicu i izrazio želju da prenese broj iz konkurentske mreže u mrežu A1, ali je tom prilikom imao specifičan zahtev.

– Gospodin Stamenković je insistirao da broj prenese potpuno sam iz jedne mreže u drugu jer je, kako je rekao, čuo da je u pitanju težak proces, a da je on jak k'o zemlja i da ne može da dozvoli našoj lepoj koleginici da sama prenosi broj – kaže izvor Njuza iz A1.

Stamenković je, kako kaže naš sagovornik, objasnio da može da digne broj iz benča ili da uradi mrtvo dizanje, zavisi od toga koju grupu mišića vežba tog dana.

– Rekao je da na benču diže 115 kila, a na mrtvom dizanju 160 i da mu prenos broja neće biti problem, samo je bitno da mu javimo malo ranije da bi mogao da popije kreatin i ponese opremu za trening i da mu kažemo odakle treba da prenese broj. Koleginica mu je objasnila da se broj ne prenosi fizički, da se sve uradi brzo i lako i da nema potrebe da dolazi, ali je on bio ubeđen da mu ona to govori iz čiste kurtoazije i najavio da će svejedno doći jer ‘tako rade pravi džentlmeni’ – zaključio je sagovornik Njuza.

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *