nazad na vrh

Bivši članovi SRS, DS, G17, DSS, NS proslavili 10 godina SNS

KRALJEVO, 23. oktobar 2018, (Njuz) – Veličanstvenim skupom u Kraljevu bivši članovi SRS, DS, G17, DSS, NS i mnogih drugih partija obeležili su desetogodišnjicu osnivanja Srpske napredne stranke.

– Okupili smo se ovde kako bismo podržali politiku predsednika Aleksandra Vučića i pokazali da smo jedinstveni u ostvarivanju njegove vizije koja Srbiju vodi napred u budućnost – rekao nam je Đorđe Mišović koji je u SNS stigao iz G17 – Svi smo jedinstveni u nameri da Srbiju izvučemo iz blata u kom ga je ostavila bivša vlast. Zbog građana moram da vas podsetim na period u kome su cvetali korupcija, nepotizam, kada je izvršena pljačkaška privatizacija, a naša zemlja gurnuta na rub bankrota. Srećom, pre deset godina formiran je SNS, a mi smo dobili priliku da pređemo u stranku koja čvrsto drži do doslednosti u politici i koja je pokazala spremnost da se obračuna sa lopovima iz bivšeg režima – poručio je on.

Njegov kolega Marko Petković koji je u SNS stigao iz DS, preko SDS, slaže sa ovim ocenama i najavljuje da će njegova sadašnja partija i ubuduće biti stožer stabilnosti i snaga koja će okupljati bivše aktiviste i funkcionere svih stranaka.

– Nikad u svojoj istoriji Srbija nije imala bolju vlast od sadašnje koju već 6 godina predvodi SNS – tvrdi on – Ekonomski napredak, politička stabilnost, nikad veći ugled u svetu su posledica odgovorne politike Aleksandra Vučića i SNS. Učinićemo sve da sledimo tu politiku i sprečimo one koji se samo bore za fotelje da opet dođu na vlast – kaže ovaj stručnjak koji već 12 godina obavlja važne državne funkcije.

Svoje mesto na govornici tokom mitinga u Kraljevu su imali bivši članovi svih stranaka u Srbiji, a kruna večeri je bilo obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, inače bivšeg člana SRS. On je okupljenim poručio da neće dozvoliti da Srbija opet postane partijski plen opozicionih lidera. Podsetio je da je Srbija tokom poslednjih decenija prošla kroz ratove, sankcije, da su novinari proganjani i ubijani, da je pljačkaškom privatizacijom uništena privreda, a da je on to zaustavio zajedno sa svojim saradnicima Goranom Vesićem, Sinišom Malim, Majom Gojković i mnogim drugim koji su prepoznali snagu SNS-a i prešli u nju čim je došla na vlast.

Bojan Savić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Momci pravo u crno!

  2. Da li odsustvo stvarnog rodonačelnika stranke u ovoj proslavi (ko se seća zna da se AV značajno prenemagao i dvoumio u tim istorijskim trenutcima stvaranja) znači da je u pripremi osnivanje još naprednije stranke? Ili je sadašnjoj vladajućoj koaliciji i svim njenim članovima toliko dobro u ovom zlatnom dobu, pa nikakva promena ne dolazi u obzir?!!

  3. Da usavrseno napreDno kameleonsko udruženje u zločinu, sve moj do mog.

  4. Osnivaci nisu u Srbiji. Oni su mejlom pozdravili slavnjenike.

  5. Ne znam samo zasto niste dodali bivse clanove LDP-a. Svakako je vise preleta bilo u smeru LDP-SNS nego NS-SNS. LDP +SRS = SNS.

  6. Banda lopovska,sljam i olos iz svih partija preleteo u ovu monstrum partiju i opljackase narod i drzavu. Rasprodaja drzavnih preduzeca,izdaja i prodaja Kosova,bezakonje,suspenzija Ustava koji vlast ne postuje,vec samo sila. Svako ko se protivi bolesnoj politici ili cirkusu pojedinca,a ostali su snjmi jer i omogucuje pljacku i lep zivot,biva proganjan. Narod se seli i nestaje iz Srbije,ostace samo ovaj sljam,za njih ce imati. Pogledajte samo kadar ove SNS partije na Kosovu sve preletaci koji formirali tzv srpsku listu,ugrabili vise funkcija i pljacka,obican narod ide u azil jer nem,a posla i nema od cega ziveti upravo od ovih akrepa i lopova. Bog je velik! Svako ce platiti pred Bogom.

  7. cestitke uputiJo i toni bler,clan od osnivanja i moguca zamena za nebojsu covican a kosovu

  8. Uredništvo,blesavi ste za sve pare! Ne mislite da ja mogu da pandrknem od smejanja?PS.Ja sam iz DS najuren čim sam progovorio da ne radimo onako kako smo se dogovorili.A kada sam predložio da begamo iz vile u Krunskoj ulici jer je oteta i da će nam to doneti propast stranke umalo me nisu obesili za jajca! I … Šta se desilo?

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix