Dikić planirao da oružje i bombe iskoristi za audio-vizelne efekte na koncertima
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

18. okt. 2016

Bivši komandant Žandarmerije uhapšen zbog sumnje da je u Crnoj Gori hteo da organizuje koncerte Amadeus benda

PODGORICA, 18. oktobar 2016, (Njuz) – Bivši komandant Žandarmerije Bratislav Dikić, zajedno sa još 20 srpskih državljana, uhapšen je zbog sumnje da je u nekoliko gradova u Crnog Gori hteo da organizuje koncerte Amadeus benda, javili su crnogorski mediji.

Dikić je, zajedno sa grupom srpskih državljana za koje se sumnja da su članovi Amadeus benda, saslušan juče kod državnog tužioca u Podgorici i njima je određen pritvor od 72 sata.

– Kod Dikića smo pronašli detaljne planove sa turnejom Amadeus benda u 10 gradova Crne Gore. Na mapi su bili ucrtani Budva, Herceg Novi, Nikšić, Cetinje i drugi gradovi, dok je završni koncert trebalo da se održi u Podgorici. Kod Dikića je pronađen veliki arsenal oružja, bombi i pirotehničkih sredstava koje je najverovatnije planirao da iskoristi za audio-vizelne efekte na koncertima – otkrio je za Njuz izvor iz Tužilaštva Crne Gore.

– Smatramo da bi koncerti Amadeus benda predstavljali direktan udar na državni poredak Crne Gore i na premijera Mila Đukanovića lično, jer bi se narod lako mogao pobuniti i izaći na ulice zbog toga što je neko omogućio Amadeus bendu da nastupa po trgovima crnogorskih gradova – rekao je izvor iz Tužilaštva i dodao da je kod uhapšenih pronađen i džip za koji se sumnja da bi ga iskoristio Aca Amadeus u nekom od svojih performansa uletanja na binu.

Kako nezvanično saznajemo, bivši komandant Žandarmerije Dikić se pred tužiocem branio tvrdnjom da je samo želeo da snimi spot “Moja zemlja 2” o otetoj Crnog Gori, a da bi mu bombe i municija služile za efekte eksplozija koje bi se pojavile u spotu.

Miroslav Vujović

 1. B.S.(bijes) kaže:

  Ni manje beretke ni veće glavudze. Trebala ga je fashion police uhapsiti. Jesam l* nešto umislio ili sam negde video clansku kartu i za žandarmeriju i za amadeus grupi klub.

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Milo je bio jedini ovlašćeni turoperator za ove koncerte čija je jedina svrha bila da se on i dalje održi na vlasti!

 3. Баш Рђа kaže:

  Ај*мо сви руке горе!!!

 4. voya montoya kaže:

  I sad se pobolio,baš pred neuspeli, orkestrirani koncert Memo randumskih razmera,na prostorima SANU i SAO…i Elitnih božanstvenih Snaga Preporoda,bez Požarevca…!!!

 5. peric kaže:

  “There's No Business Like Show Business”, narocito kada se ostvarenja prikazuju u evropskoj Latinskoj Americi, a gledalistem na nivou Podsaharske Afrike.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *