njuz-autor

AUTOR: urednistvo

10. maj. 2022

Bizon Đuka podneo zahtev za promenu imena

FRUŠKA GORA, 10. maj 2022, (Njuz) – Bizon Đuka, koji je nedavno zajedno sa još četiri ženke stigao na Frušku Goru, podneo je danas zahtev za promenu imena.

Kako saznaje Njuz, on se otkako je stigao u Srbiju nadao da neće završiti sa imenom Đuka, ali mu je poslednjih dana postalo jasno da je to neizbežno.

– Ne mogu da verujem da sam od toliko lepih imena završio sa Đuka! Ne stvarno, šta fali imenima Srba, Bogi, Stefa, Sale, Petar, Mitar, Marko, Đole, Miki, Laza, ma bukvalno bilo koje ime je bolje od ovog – izjavio je bizon Đuka.

– Nekoliko puta sam glasao za svoje ime, ali ne vredi, ma koliko bio uporan, svakog dana je rastao broj glasova za ime Đuka – kaže ovaj bizon.

On navodi da će, ako mu ne odobre promenu imena, učiniti sve što je u njegovoj moći da se vrati u Poljsku, gde će, ako treba, izvršiti i plastičnu operaciju da niko ne bi rekao “je l’ ono Đuka?!”.

Marko Dražić i Nenad Milosavljević

 1. janko varoščić kaže:

  Dok je svijeta biće i budala

 2. Баш Рђа kaže:

  Само мужјак је битан, и његово име, је ли, а женке ништа, страшно каква дискриминација, треба да дођу пред вашу редакцију да вриште, пардон, да мучу. Правда за бизонке Зоку, Дарију, Јоргованку и Наташу, која се недавно придружила крду.

 3. Здрава простата kaže:

  Ово је племенита животиња не приличи име Ђука мада изгледом доста подудара и тежином.
  Надам се да ће поживети дуже од молера тзв лото крими адвоката.

 4. Сенахид Халиловић Мјеримачка kaže:

  Једино што је ово на слици амерички бизон, а Ђука је европски бизон.

 5. Patrijota kaže:

  Je*o mu pas mater ko ga dobro iz Poljske! Na prvi avion i mars nazad.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *