nazad na vrh

Bizon Đuka podneo zahtev za promenu imena

FRUŠKA GORA, 10. maj 2022, (Njuz) – Bizon Đuka, koji je nedavno zajedno sa još četiri ženke stigao na Frušku Goru, podneo je danas zahtev za promenu imena.

Kako saznaje Njuz, on se otkako je stigao u Srbiju nadao da neće završiti sa imenom Đuka, ali mu je poslednjih dana postalo jasno da je to neizbežno.

– Ne mogu da verujem da sam od toliko lepih imena završio sa Đuka! Ne stvarno, šta fali imenima Srba, Bogi, Stefa, Sale, Petar, Mitar, Marko, Đole, Miki, Laza, ma bukvalno bilo koje ime je bolje od ovog – izjavio je bizon Đuka.

– Nekoliko puta sam glasao za svoje ime, ali ne vredi, ma koliko bio uporan, svakog dana je rastao broj glasova za ime Đuka – kaže ovaj bizon.

On navodi da će, ako mu ne odobre promenu imena, učiniti sve što je u njegovoj moći da se vrati u Poljsku, gde će, ako treba, izvršiti i plastičnu operaciju da niko ne bi rekao “je l’ ono Đuka?!”.

Marko Dražić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi:
  1. Dok je svijeta biće i budala

  2. Само мужјак је битан, и његово име, је ли, а женке ништа, страшно каква дискриминација, треба да дођу пред вашу редакцију да вриште, пардон, да мучу. Правда за бизонке Зоку, Дарију, Јоргованку и Наташу, која се недавно придружила крду.

  3. Ово је племенита животиња не приличи име Ђука мада изгледом доста подудара и тежином.
    Надам се да ће поживети дуже од молера тзв лото крими адвоката.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix