njuz-autor

AUTOR: Bane Grkovic

02. sep. 2013

“Blic” najavio da će uprkos svemu profesionalno izveštavati o “Farmi”

Blic neće dozvoliti da razmirice sa Pinkom utiču na kvalitet tekstova o Farmi

BEOGRAD, 2. septembar 2013, (Njuz) – Kolegijum dnevnog lista “Blic” saopštio je da će, uprkos napadima koji su proteklih meseci dolazili od strane Radio-televizije “Pink” i njenog vlasnika Željka Mitrovića, ove novine profesionalno izveštavati o petom izdanju rijaliti programa “Farma”.

– Povodom brojnih spekulacija obaveštavamo javnosti da će dnevni list “Blic”, kao i prethodnih sezona, poštujući najviše profesionalne i etičke standarde novinarske profesije i svoje čitaoce izveštavati o svim događajima u vezi sa “Farmom 5” – navodi se u saopštenju ovog lista i dodaje da će isto važiti i za sva druga izdanja kompanije “Ringier Axel Springer”.

– Ako neki od učesnika ovog rijalitija ponovo bude lizao stopala nekoj učesnici, ako dođe to tuče i pljuvanja, ili ekplicitnog seksualnog odnosa, redakcija “Blica” će izvestiti svoje čitaoce o svim detaljima o ovim događajima i svemu što im je prethodilo – navode iz “Blica”.

Kako dalje stoji u saopštenju, sve ono što se čulo na programim RTV Pink o “Blicu” i njegovom glavnom uredniku Veselinu Simonoviću neće ni na koji način uticati na pisanje o “Farmi” iako mnogi priželjkuju suprotno.

– Šta više, zbog svega što je o nama, našoj kompaniji i gospodinu Simonoviću rečeno pred nama je nikad teži zadatak. Svojim profesionalnim izveštavanju o “Farmi 5”, za koje smo angaživali tim sastavljen od naših najboljih novinara, pokazaćemo da smo daleko iznad “Pinka”, njegovog vlasnika i svega što oni danas simbolizuju u Srbiji – poruka je kolegijuma “Blica”.

U prilog navedenom, ističu iz “Blica”, ide i činjenica de je baš za početak “Farme 5” inovirana i proširena štamparija kompanije “Ringier Axel Springer”.

– Sada imamo najmoderniju štampariju na Balkanu koja u jednom satu može da odštampa 135.000 primeraka novina. Na ovaj način će najsvežije informacije o „Farmi 5“ moći brzo da stižu do najvećeg broja čitalaca – navodi kolegijum dnevnog lista “Blic”.

Bane Grković

 1. Плодови гнева kaže:

  ”Блицкриг” ће и о свему осталом наставити објективно и поштено да извештава, радећи и даље истрајно на уништавању наше земље и популарисању еутаназичарских и евроатлантских моралних вредности, попут педерастрије, педофилије, содомије, људских и мањинских права, родне равноправности, демо(н)кратије, либерализма, банкстеризма, новог светског поретка и невладиних (ајде!) организација. Док се ближи време када ће гнев дати своје плодове.

 2. Арса kaže:

  Заиста, у односу који Пинк и Блиц имају према Фарми, виде се сва евентуална разлика, професионализам, достојанство и квалитет у корист Блица…

 3. Bogdan kaže:

  A “Pink” o “Velikom bratu”.

 4. Misantropicus kaže:

  Razocaran sam sto njuz ne izvestava, nego moram slusati staru majku.
  Usi mi krvave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *