BOB NJUZ: Povratak otpisanih

njuz-autor

AUTOR: urednistvo

02. sep. 2013

 1. himalajac kaže:

  slazem se, ali sta su tek onda dacic, toma i svi ostali mrtvaci i puvala iz ‘90tih, a vrlo aktivni po minitrarstvima i vladi?
  srbija je zemlja zombija

  1. Ajme kaže:

   Pa dobro si rek'o – oni su puvala obicna. A ove dosadne botine ne mogu ni Njuz da zaobidju.

  2. neverni Toma kaže:

   Pa kako tako pričaš o četničkom vojvodi, koji se odrekao svojih ideala i idejnog gurua, zarad lepog života svog i porodice mu? Misliš li ti da je lako svakoga dana putovati po svetu i slikati se sa kojekakvima, brajko moj? Dal’ je sladak ručak sa Englezom i Amerikancem danas, a sutra sa Kinezom i Rusom? Svaki mu zalogaj zastane, zato što čovek zna da mu narod loše živi. Mog'o je čovek lepo da bude direktor groblja i kuća da mu peva… Al nije! Odrek'o se on te lagodnosti i prihvatio se da nas vodi u bolje sutra…Za sada je uspeo da svojim sinovima i unucima napravi preduzeća i da izgradi dobar put do Bajčetine. Ali sutra će i tebi i tvom detetu obezbediti solidan posao i lagodan život…..

  3. aleksandar kaže:

   jbg, jednom odes svetom petru na istinu, i on te pita “sta si radio”, ti kazes, “pa, jbg, ceko sam da u srbii bude bolje”, a on kaze, “hahaha, pa bokte, juce smo naz dvoica pricali o tome, i on kaze da je ot sbie i on digo ruke, ti se bome bas zaebo”…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *