Bilder nekako uspeo da cimne iz benča đački ranac
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

04. sep. 2018

Bodibilder se pohvalio da je podigao iz benča ranac đaka prvaka

BEOGRAD, 4. septembar 2018, (Njuz) – Ivan Todorović, bodibilder iz Beograda, pohvalio se danas na društvenim mrežama da je na sinoćnem treningu uspeo da podigne iz benča ranac svog komšije koji ide u prvi razred.

On kaže da je uspeh veći jer skoro niko u teretani nije verovao u njega.

– Govorili su mi da sam lud i da treba još malo da se zagrevam. Drugar mi je rekao da krenem sa nekim lakšim težinama, da na šipku prvo stavim po dve dvadesetice, ali sam pomislio da ću možda uspeti da sam izguram ceo ranac – kaže ovaj bilder i napominje da je za svaki slučaj zamolio jednog kolegu da stane iznad njega.

– Sećam se da se pre nekoliko godina jedan moj poznanik ozbiljno povredio dok je radio benč sa rancem petaka, koji mu je pao i udario ga u glavu. Ipak, nisam se predavao, zamolio sam prijatelja da mi pomogne samo da spustim ranac na grudi, ali da bih probao da ga sam iscimam – kaže Ivan i napominje da je imao veliku tremu jer je cela teretana gledala u njega.

– Čak su i muziku ugasili, nekoliko ljudi me je snimalo i znao sam da ne smem da se obrukam, ma koliko težak ranac bio. Dao sam sve od sebe, ispustio sam jedan krik i nekako uspeo da cimnem ranac. Bio je ono jedan od lepših trenutaka u mom životu, doživeo sam ovacije cele teretane – kaže naš sagovornik i kaže da će na sledećem treningu probati da ovo ponovi, ali da planira da poveća težinu tako što će u ranac ubaciti i Radne listiće iz matematike za drugi razred.

Marko Dražić

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *