njuz-autor

AUTOR: urednistvo

07. aug. 2012

Bokser iz Gane nije uspeo da osvoji Olimpijsko zlato koje je lično iskopao

Bokser ulagao veliki napor da stigne do zlata

LONDON, 8. avgust 2012, (Njuz) – Oti Asante, osamnaestogodišnji bokser lake kategorije iz Gane, nije uspeo da osvoji u Londonu olimpijsku medalju napravljenu od zlata koje je on lično iskopao.

Ovaj bokser je svoje učešće na Olimpijskim igrama završio 28. jula nakon poraza od 9-10 u bodovima od Japanca Satošija Micuna, čime je ostao bez ikakve šanse da vrati zlato u zemlju iz koje potiče.

– Jako sam razočaran – izjavio je Ganac – Svako je došao ovde da se bori za medalju, ali sam siguran da nikome ne bi ni upola značila kao meni, koji sam nedelje svoga života proveo kopajući za zlatom pod vrelim suncem – dodao je mladi bokser.

Asante, koji nije baš najbolje podneo eliminaciju sa turnira, dodao je još da je “zaista vredno radio za ove Olimpijske igre i da ima ožiljke od biča po leđima to i da dokaže”.

Trener boskera rekao je da Oti ide na zasluženi odmor jer za svega nekoliko meseci počinje sa treninzima za afrički šampionat boksera do 60 kilograma, i gledajući po onome što je pokazao na Olimpijskim igrama, moraće ovog puta da ga prijavi na mnogo više iskopina zlata kako bi više radio na rukama.

Goran Mirković

 1. RRR kaže:

  izuzetno, jednom da umrem od šege i na nešto što mladi mirković napiše!

 2. Nedja kaže:

  Ja pao XDDDDDDDDDD Kralj!

 3. himalajac kaže:

  kakav halapljivac.
  samo su nasi sportisti pravi olimpici. resili su da ispostuju do kraja onu “vazno je ucestvovati” (a nikako pobediti) i dosledni su u svojim nastojanjima.
  olimpiski savez srbije vec razmislja da na sledece olimpiske ne povede vaterpoliste jer se ne uklapaju u timski duh srpskih olimpijaca, i sramote srbiju i srpski narod krseci svetu olimpisku parolu “vazno je ucestvovati”

 4. fijatov komponentas kaže:

  Auu gledali ste HRT pre neki dan priznajte!!

 5. celtic kaže:

  U prvom pasusu Oti Asante, u zadnjem Isak!? Uredništvo, šejm on ju.

 6. Bane kaže:

  Izgleda da je kolonijalni sistem, u kome su starosedeoci Afrike radili za druge, vremenom ušao u njihov DNK. I kad hoćeš da iskoristiš plovove svog rada, ne može, bre!

 7. apostol kaže:

  jebote, ti njihovi ganci rade!!!!!!!! ovi naši: samo sviraju i pevaju u trolejbusima

 8. toda kaže:

  Izvinite gospodo sa njuza, da li to vrućina utiče na vašu inspiraciju? Toliko vam je dobar ovaj tekst, da sam zevnula samo jednom. Dajte vratite se u normalu, jer ste među retkima koji ulepšaju dan mnogima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *