Tadić razmišlja da nacrta Čiča Glišu
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

11. feb. 2017

Boris Tadić najavio da će na predsedničkim izborima biti beli listić

BEOGRAD, 11. februar 2017, (Njuz) – Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić još uvek nema svog favorita na predstojećim predsedničkim izborima i priznaje da će na njima najverovatnije biti takozvani beli listić.

– Među onima koji su do sada najavili kandidaturu ne vidim ikoga kome bih poverio svoj glas – objašnjava Tadić – Naravno da mi ne pada na pamet da glasam za predstavnika aktuelne vlasti. Sa druge strane, nijedna opoziciona stranka ne nudi kredibilnog kandidata koji bi na ovim izborima predstavio bitno drugačiju politiku od naprednjačkog režima. Ako pročitate njihove biografije videćete da niko od njih nije obavljao najvažnije državničke funkcije, da im fali iskustvo i znanje u obavljanju predsedničkih dužnosti. Mislim da nam je svima dosta glasanja za manje zlo i zato ne želim da bacim svoj glas davajući ga ljudima koji Srbiji ne nude ništa novo – kaže on.

Tadić priznaje da već razmišlja o tome šta će napisati ili nacrtati na svom glasačkom listiću, kao i o poruci koju će tako poslati.

– Još uvek nisam odlučio kako će moj birački listić izgledati kad ga budem ubacivao u glasačku kutiju. Možda nacrtam Čiča Glišu, a možda budem i malo oštriji pa svojim crtežom pošaljem jasnu poruku šta mislim o svim kandidatima. Ova odluka, ipak, nije definitivna, ali su male šanse da se predomislim. To ću učiniti samo u slučaju da neka partija predloži potpuno drugačijeg kandidata, nekoga ko ima iskustva u obavljanju državničkih poslova i iza sebe bar dva mandata na mestu predsednika Srbije – poručuje predsednik SDS.

Bojan Savić

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Pa pošto znamo koliko je dobar u predvidjanju rezultata predsedničkih izbora – ko zna, možda bude i u pravu!

 2. Ja sam kaže:

  Izmedju Borisa vucica I ace Tadica biram Sasu Jeremica.

  1. Радојица kaže:

   Сад их већ имамо тројицу. За преферанс. А може и покерица … у свлачење.

 3. Sp kaže:

  A meni se čini da će Boris Tadić na sledećim izborima biti beli glavić. Čovek načisto osede. Pa posle neko neka kaže da je lako biti predsednik. Toma se ne računa, on je ušao kao sumorna spodoba, a tako i izlazi.

 4. zivorad stankovic kaže:

  Opet ti fali belo!

 5. voya montoya kaže:

  Beli listić ,Crna budućnost…!!!

 6. Strani Placenik kaže:

  Neka Njuz Net bude iskren, pa nam kaze koliko je dobio od Tadica?
  Iskreno ja vec zaboravio KO je ovaj lik.
  Verujem da se to desilo mnogima.

 7. Ime (obavezno) kaže:

  ne verujem da je za sebe rekao da ce biti “beli”, eventualno “bijeli” ili u najboljem slucaju, “sredovecno sarmantan pepeljasti listic”

 8. Bane A kaže:

  Nas Dzordz Klovni…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *