Nove Tadićeve vizitkarte
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

07. sep. 2016

Boris Tadić naručio vizitkarte Boris Tadić zajednički kandidat

BEOGRAD, 7. septembar 2016, (Njuz) – Predsednik Socijaldemotraske stranke Boris Tadić naručio je danas 100 vizitkarata sa natpisom „Boris Tadić zajednički kandidat“, saznaje Njuz.

Tadić je naručio ove vizitkarte, iako još uvek nije odlučeno da li će opozicija imati zajedničkog kanditata na predstojećim predsedničkim izborima, kao ni to, ako ga budu imali ko će to biti. Kako kaže, postojanje ovih vizitkarata umnogome povećava njegove šanse.

– Jasno je svima da će nijasne odlučivati o tome ko će biti zajednički kandidat opozicije. U toj situaciji treba obratiti pažnju na svaki detalj koji može da bude presudan. Ako se recimo bude odlučivalo između Saše Jankovića i mene, zašto bi neko glasao za kanditata koji još uvek nema vizitkarte, a ne za mene, koji sam ih uredno odštampao i koji ih u svakom momentu imam u džepu – izjavio je bivši predsednik, koji je napomenuo da je ovo i dobar psihološki potez, jer će ljudima biti glupo da ga ne podrže kandidata koji je već napravio vizitkarte.

– U suprotnom bi one propale, jer bi bilo krajnje neozbiljno da dalim vizitkarte na kojima piše da sam zajednički kandidat, u situaciji u kojoj to nisam. Zato apelujem na sve opozicione lidere da budem zajednički kandidat, bila bi grehota da se bace – dodao je Tadić.

– Pitali su me u štampariji u kom tiražu želim da ih uradim i opredelio sam se za 100, jer mislim da je za početak dovoljno da ih podelim svim čanovima stranke i da mi ostane još samo za najbliže komšije, kasirke u samoposluzi i onog lika što prodaje novine na ćošku. Ako se ispostavi da je to premalo, lako ću odštampati još 100 komada – izjavio je Tadić koji nam je otkrio da je u toku izrada i deset hemijskih olovaka sa ovim natpisom, kao i pet upaljača.

Marko Dražić

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Zašto trči kad je Toma srpski jasno kazo “not yet”?!

 2. sremac kaže:

  Taman pomisliš da smo se rešili jednog neradnika, nesposobnjakovića i td. kad oni štampaju vizitkarte, pa još spominjete onog sanjivog zaštitnika samo nekih gradjana. Da poludiš

 3. Ja sam kaže:

  Ne vidoh da negde pise za sta se to kandiduje ovaj…kako se zvase…Boris…Tadic Boris.
  Ako je to onaj sto ima kosu kao Mitar Miric, samo negativ, onda tesko da bih ga birao i za dodavaca crvica u lovu na cverglane.

 4. voya montoya kaže:

  Vuk i Danica ,naši Hilari i Bil,su već upakovali cca. 7.000.000 vizit karti…

 5. voya montoya kaže:

  Mićunović Dragoljub,je u nedoumici,dati u štampu vizit kartu ili čitulju…Vojislav Dr. Šešelj je odustao od kandidature,iz pijeteta prema dosadšnjim rezultatima naše političke reprezentacije,i pokajnički podržava Šegrt Aleksandra i ostale Sekretare Radikalnog stroja…

 6. Nenad kaže:

  Nejaki Boris ce se odreci svog ceda – SNS sko mu ne vrate onih 13.000.000 jura koje im je donirao.

 7. peric kaže:

  Izgleda da je problem u tome sto srpski politicari kada su na vlasti ili blizu vlasti, vrlo lako skliznu iz realnosti. I postanu mitska bica, koja zive u etericnom svetu svog parto-politickog sloja, gde ne vazi Euklidska geometrija. Postaju sami sebi svrha.
  Blackadder jednom reche: Tell me, have you ever visited the planet Earth, sir?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *